ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

Τεράστια επιτυχία για την ομάδα της Ιεράπολης, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Ραπτόπουλο για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Αθήνας. Ο έμπειρος συμπολίτης μας ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε πολλές προτάσεις κατά την μεταγραφική περίοδο, ήρθε σε συμφωνία τελικά με τον πρόεδρο κ. Κώστα Χατζηκώστα και ανανέωσαν της συνεργασίας τους και για την επόμενη σεζόν, η οποία είναι η τρίτη σερί που θα αγωνιστεί ο εν λόγω παίκτης στον σύλλογο. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε σίγουρα και η παραμονή του προπονητή Σταύρου Παπαπαναγιώτου, ο οποίος επιθυμούσε διακαώς της παραμονή του Ραπτόπουλου και ήταν όρος που είχε θέσει προς την διοίκηση Χατζηκώστα σχετικά με το οργανόγραμμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Γιάννης Ραπτόπουλος, ο οποίος φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, είναι 34 ετών και θεωρείται «πολυεργαλείο» για κάθε προπονητή, καθώς λόγω της εμπειρίας του και της ποιότητας του, καλύπτει με την ίδια ευκολία κάθε θέση στην μεσαία και την αμυντική γραμμή.
Ο Ραπτόπουλος έχει ξεκινήσει από τον Κρόνο Αιγάλεω, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Δύναμη Κορυδαλλού, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Ανθούπολη, Ιπποκράτη, Ήφαιστο Περιστερίου, Φαληρικό και Ήφαιστο Πειραιά.
Όσο αφορά τα άλλα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου, ο Παπαπαναγιώτου έχει κινηθεί πάρα πολύ στο επίπεδο των επαφών και όπως θέλουν οι πληροφορίες, ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με πέντε παίκτες (θα ανακοινωθούν την άλλη εβδομάδα), ενώ αναμένεται να γίνουν και άλλες κινήσεις, προκειμένου ο σύλλογος να εμφανιστεί πολύ δυνατός τη νέα περίοδο.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου.