Ιεράπολη Αιγάλεω – Εθνικός Πειραιά 4-4

 

Φιλικός αγώνας παλαίμαχων ποδοσφαιριστών

 

Φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Ιεράπολις Αιγάλεω και του Εθνικού Πειραιά διεξήχθη την

Δευτέρα 10-03-2014 στο Γήπεδο του Εθνικού Πειραιά. Παρόντες στον φιλικό αυτό αγώνα ήταν από πλευράς Εθνικού ο φίλαθλος που ακολουθεί παντού την ομάδα Ο ΕΘΝΙΚΑΡΑΣ ο κ.Ματζουράνης. Από την ιεράπολη ήταν παρόντες ο πρόεδρος των παλαιμάχων Ε. Προεστάκης ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, ο επίτιμος πρόεδρος Ν. Μαρτίνος ο κ. Α. Λορέντζος,  ο Ι.Κατσικογιάννης μετα του υιό του Γ.Κατσικογιάννη και αρκετοι φίλοι των δυο ομάδων. Για την ομάδα του εθνικού   προπονητής ήταν ο κ. Ζερβουδάκης και για την ομάδα της ιεράπολις ο κ. Ι. Γρηγοριάδης. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος με σκόρ 4-4.

 

  Τα γκόλ για την Ιεράπολι τα πέτυχαν οι Πάγκας,(2), Τεργιάκης, & Ζαμπέτας, και για τον Εθνικό οι Μέλος (2), Δημόπουλος και Σαμιόγλου. Ο Εθνικός παρατάχθηκε με τους:

Μουκέα, Σταματάκη Χρήστο, Ντρέλια Γεώργιο, Χαραλαμπόπουλο, Κατσικογιάννη Π., Παύλοβιτς, Δημόπουλο, Μέλο, Σαμιόγλου, Τζανάκο, Χαβέλα, επαιξαν επίσης Βατίστας, Σεραφείδης, Αγγέλου.

 

  Η ομάδα της Ιεράπολις παρατάχθηκε με τους:

Τσιαντούλα, Κανελόπουλο, Πάγκα, Μαγιάση, Τεργιάκη, Γκουρνέλο, Δουλάκη, Αλεξανδρή, Δαρδανό, Χαλβατζη, έπαιξαν επίσης οι Τεργιάκης, Ζαμπέτας, Πρίνος, Αντωνίου, Χολέβας, Μπραζιώτης, Κωνσταντάρας, Κατσαούνης, Μπουρέκας και Μπουραζάνης.

 

Παρατηρητής του αγώνα ο κ. Κοτσαιλίδης Γιάννης. Γιατρός ο κ. Ψυκάκος Βαγγέλης. Διαιτητές οι κ. Παρασκευόπουλος Γιώργος, Βασίλης & Σταύρος.