ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑ ΤΟ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Ανώνυμο-1 αντίγραφο

 

 

Στο 4ο Γυμνάσιο Αιγάλεω έγιναν τη σχολική χρονιά 2014-2015 μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στο μάθημα των Γαλλικών και των Γερμανικών, προκειμένου οι μαθητές να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (Κ.Π.γ.) επιπέδου Α1/Α2.

 

Συνολικά έντεκα μαθητές και μαθήτριες από τη Β' και την Γ΄ τάξη του Γυμνασίου συμμετείχαν στα μαθήματα και τελικά στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 9 και 10 Μαΐου με την καθοδήγηση και την υποστήριξη της κ. Κοκοτσή Αναστασίας, καθηγήτριας Γαλλικών και της κ. Λουκάκου Ευαγγελίας, καθηγήτριας Γερμανικών.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πλειονότητα των μαθητών παρακολούθησε με συνέπεια τα μαθήματα που έγιναν εκτός ωρολογίου προγράμματος, αλλά και στην περίοδο των διακοπών του Πάσχα.

 

Η προσπάθεια αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο Διευθυντής και οι καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Αιγάλεω συγχαίρουν τους επιτυχόντες μαθητές και τις καθηγήτριες τους .

 

Επιτυχόντες Γαλλικών: Επιτυχόντες Γερμανικών:
Επίπεδο Α1: Επίπεδο Α1:

 

Ανδρεάτου Πολυξένη Αρχοντής Παναγιώτης
Λαγανά Μαιρίνα Ασκιανάκης Μιχάλης
Τσόμπε Ελπίδα Κατρίτσης Ιωάννης
Επίπεδο Α2: Κυριακίδης Κωνσταντίνος
Ρέντουλα Βασιλική Επίπεδο Α2:
Κουρπά Μαριάννα
Μαγγανάς Πέτρος
Μπογιατζάρα Θεώνη

 

Η καινοτόμα αυτή προσπάθεια του σχολείου συνεχίζεται και φέτος για τρίτη σχολική χρονιά στο μάθημα των Γαλλικών και Γερμανικών.