DES FLEURSBISTRO ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ MOOD!!!

DFARX

 

Μία νέα… ποιοτική άφιξη, υψηλού αισθητικού επιπέδου, στην πόλη μας το Αιγάλεω, στον χώρο της ευρύτερης εστίασης, το ξεχωριστό και πανέμορφο DES FLEURS – BISTRO, ήρθε και ανέβασε κατά πολύ το πήχη!

Μία νέα επιχείρηση, δημιουργημένη από νέους ανθρώπους, που έχουν αντιληφθεί ότι η εποχές δεν σηκώνουν… μετριότητες, αλλά αντίθετα, επιζητούν την ποιότητα σε κάθε τι που παρέχεται, είτε αυτό αφορά προϊόν, είτε υπηρεσία!

Μέσα σε αυτές τις… περίεργες συνθήκες (λοκ-νταουν, καραντίνες, κτλ.) λοιπόν, το νεότευκτο Bistro – Café “DES FLEURS”, βρίσκεται επί καθημερινής βάσης στις επάλξεις και φροντίζει για όλους εμάς, με υπευθυνότητα… αλλά και ταχύτητα, προκειμένου να μην μας λείψει τίποτα. Ούτε καν το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα, καθώς εδώ και λίγες μέρες το DES FLEURS – BISTRO, … φόρεσε τα γιορτινά του και μας φτιάχνει την διάθεση!

Από όλα έχει το Bistro – Café “DES FLEURS” και εννοείται ότι εν μέσω… καραντίνας, μπορούμε να επιλέξουμε και να απολαύσουμε τα κορυφαία προϊόντα του, με την υπηρεσία DELIVERY, αλλά και με την φυσική μας παρουσία (TAKEAWAY) στο κατάστημα, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Ηρακλείτου 85 & Αγίου Σπυρίδωνος στο Αιγάλεω – Σίτι!

Και επειδή, είμαι σίγουρος ότι η περιέργεια σας… τρώει, σας παραθέτω… συμπυκνωμένα, ορισμένα από τα εξαιρετικά προϊόντα, που μπορούμε να βρούμε και να απολαύσουμε, όπως, κορυφαίο εσπρέσο καφέ (DOC), ροφήματα (Σοκολάτα, τσάϊ, κτλ.), mini αφράτα brioche, τορτίγιες, σαλάτες, μπαγκέτες, στικς, γλυκά, κοκτέϊλς, τοστ, κρουασάν, και… και… και…!!!

Η υπηρεσία ντιλίβερι λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, αλλά και κάθε Κυριακή, από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

 

DES FLEURS bistro: Ηρακλείτου 85 & Αγ. Σπυρίδωνος (Λιούμη) Αιγάλεω, τηλ.: 210 5988000

 

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από το πανέμορφο DES FLEURS – BISTRO.

 

DESSESOT

 

LF1

 

 

LF3

 

LF4

 

LF5

 

 

DESSESOT1

 

 

LF2

 

 

LF6

 

 

LF7

 

 

LF8

 

 

LF9

 

 

DESSESOT

 

 

DESSESOT1