ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΠΑΧΟ ΑΠΟ ΗΦΑΙΣΤΟ Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

 

PAXEL

 

 

Την 11η φετινή μεταγραφή της πραγματοποίησε η Ελλάς Ποντίων ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ Πειραιά για την περίοδο 2018-2019. Ο Πρόεδρος κ. Νώντας Πουλής, δρα σαν οδοστρωτήρας σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, και πριν από λίγες ώρες ολοκλήρωσε και την μεταγραφή του Μάνου Πάχου από τον Ήφαιστο Πειραιά. Έχουν προηγηθεί οι μεταγραφές των, Αλέξανδρου Κόμη από Κύπρο Κορυδαλλού, Δημήτρη Παπακίτσου, Χάρη Μαυρουδή από ΑΕ Νίκαια, Κοσμά Κουκουλά, Τάσου Μακρή από Δραπετσώνα, Φώτης Κολιούση, Αντώνη Μπέλια, Τάσου Κοττάκη από Αίαντα Σαλαμίνας, Χρύσανθου Ζίου από Παννεαπολικό και Βαγγέλη Ευθυμιόπουλου από ΑΟ Αιγάλεω.
Ο 24χρονος αμυντικός Μανώλης (Μάνος) Πάχος, την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018), στο α΄ μισό αγωνίστηκε 7 φορές με τον ΑΣ Ποντίων στην Α΄ Πειραιά και στο β΄ μισό έπαιξε με τον Ήφαιστο, επίσης στην Α΄ ΕΠΣΠ, 15 φορές. Την περίοδο 2016-2017, κατά το α΄ μισό είχε μία (1) συμμετοχή με τον Ήφαιστο στην Α΄ Πειραιά, ενώ στο υπόλοιπο της χρονιάς είχε 24 εμφανίσεις με την Ολυμπιάδα στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΠ. Το 2015-2016, μοίρασε και πάλι την σεζόν στα δύο, καθώς στο α΄ μισό έπαιξε 13 παιχνίδια στην Α΄ Πειραιά με την ΑΕ Νίκαια, ενώ στο β΄ μισό φόρεσε 13 φορές την φανέλα του Ήφαιστου στην Β΄ Πειραιά. Στον Ήφαιστο ήταν και τα προηγούμενα χρόνια, ενώ έχει αγωνιστεί και με την ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στα πρωταθλήματα της Αθήνας.
Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νώντας Πουλής συνεχίζει την κινητικότητα και μάλλον ψάχνει κάτι πολύ καλό στο μεταγραφικό κομμάτι, κάτι που θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση!

 

LELX

 café ΠΛΑΤΕΙΑ (Ο Αντώνης): Παπαρρηγοπούλου 1 (Πλατεία Λέλας Καραγιάννη) Αιγάλεω – τηλ. 210 5980737