ELLASARXIKI

 

ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

 

Σαρωτικές οι αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι της Ελλάς Ποντίων, η οποία θα παρουσιαστεί σίγουρα διαφοροποιημένη στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά. Ο σύλλογος της πόλης μας προχώρησε σε 8 μεταγραφές και ο προπονητής της ομάδας κ. Τάκης Αγγελάκης σε αυτό το στάδιο προετοιμασίας μοντάρει το νέο σχήμα ενόψει του νέου πρωταθλήματος, όπου η Ελλάς φιλοδοξεί να κάνει εξίσου πολύ καλή πορεία σε σχέση με την περασμένη σεζόν.
Όσο αφορά το μεταγραφικό κομμάτι αποκτήθηκαν ο 16χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας Γιώργος Καμπόσος από τον Πυθαγόρα Περάματος, ο 20χρονος δεξιός μέσος Παναγιώτης Γεωργιόπουλος από την Ένωση Θύελλα – Αχιλλέας, ο 30χρονος έμπειρος μέσος Αλέξης Γκουτσούλας από τον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας, ο 22χρονος Γιάννης Αργυρόπουλος από την Δόξα Πειραιά, ο 29χρονος επιτελικός χαφ Σωτήρης Ζαχαρόπουλος από την ΑΕ Περιστερίου, ο 22χρονος τερματοφύλακας Αντώνης Πυρένης από την ΑΕ Περιστερίου, ο 18χρονος δεξιός μέσος Άλκης Παπαποστόλου από τον Ηρακλή Λαμίας, ο 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Νίκος Περιβολάρης από τον Λυκέα Άργους και ο 24χρονος Κυριάκος Τριανταφυλλίδης από τον Άρη Βούλας.
«Το μόνο που έχω επιστήσει στους παίκτες μου είναι να δουλέψουμε πολύ και σωστά σε αυτό το στάδιο προετοιμασίας, προκειμένου να είμαστε πανέτοιμοι για το δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά. Είμαι αισιόδοξος και νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι θα είμαστε μία αξιόμαχη ομάδα», τόνισε ο Τάκης Αγγελάκης.

 

AGGELAKIS

 

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

 

ARGIROPOULOSE

 

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

GEORGIOPOULOSE

 

ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

GOUTSOULAS

 

ΓΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ

 

KABOSOS

 

ΚΑΜΠΟΣΟΣ

 

PAPAPOSTOLOUE

 

ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

 

PERIVOLARISE

 

ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ

 

PYRENISE

 

ΠΥΡΕΝΗΣ

 

TRIADAFILIDISE

 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

 

ZAXAROPOULOSE

 

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ