ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

ARXRAUTT

 

 

Συνεχίζει ακάθεκτη την ισχυροποίηση της η Ελλάς Ποντίων για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α΄ Πειραιά της σεζόν 2022-2023, η οποία εντυπωσιάζει σε αυτή την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο.

Από τις αρχές Ιανουαρίου, η διοίκηση με τους Επικεφαλείς της, Κώστα Φούντα, Βασίλη Μαυρίδη, αποφάσισε την πλήρη μεταγραφική ενδυνάμωση της, που άρχισε με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, καθώς από τις 4 Ιανουαρίου 2023, ανέλαβε τα ηνία της ο Σταύρος Τζαναβάρας – ήταν και πέρυσι στον πάγκο της – ο οποίος είναι ο 3ος προπονητής την φετινή σεζόν, μιας και είχαν προηγηθεί ο Δημήτρης Κοσμάς, και ο υπηρεσιακός Γιώργος Ντιμιτρέσκου.

Από εκεί και πέρα, η Ελλάς Ποντίων ξεκίνησε τις “βόμβες”, καθώς ο σύλλογος απέκτησε τον 36χρονο εξαιρετικό επιθετικό Απόστολο Σταφσουλάϊ από τον Αμπελακιακό, τον 28χρονο πολύπειρο Αιγαλιώτη τερματοφύλακα Γιώργο Δήμιζα από τον ΠΑΟ Ρουφ (από την διοργάνωση της SL2), τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό Άλμπι Λένγκα από τον Αήττητο Σπάτων, τον 25χρονο αριστεροπόδαρο οπισθοφύλακα Μπάμπη Μανωλιά από τον Βύζαντα Μεγάρων, τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό Γιώργο Αφράτη από τον Άρη Βούλας, ενώ, σύμφωνα με τα τελευταία μεταγραφικά δεδομένα, σήμερα το απόγευμα Τετάρτης 25 Ιανουαρίου 2023, αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ταλαντούχου Δημήτρη Ραυτόπουλου (κεντρική φώτο) από το Αιγάλεω.

Ο Δημήτρης Ραυτόπουλος, που παίζει κυρίως ως δεξί μπακ – χαφ, αλλά ως “πολυεργαλείο” καλύπτει και άλλες θέσεις, γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2003 (κατά ένα – 1 – λεπτό, μεγαλύτερος από τον δίδυμο αδελφό του, Βασίλη, που είναι επαγγελματίας με την ΠΑΕ Αιγάλεω στην SL2) και είναι μόνιμος κάτοικος Αιγάλεω, όπου εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Σίτι και μετά “πέρασε” από αυτές του Άγιαξ Ταύρου. Την σεζόν 2017-2018 κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω στην διοργάνωση της Β΄ ΕΠΣΑ υπό την τεχνική καθοδήγηση του βετεράνου του Σίτι, Γιώργου Κωνσταντόπουλου, την επόμενη σεζόν (2018-2019) με την ίδια ομάδα στην Γ΄ ΕΠΣΑ καταγράφει 15 συμμετοχές (1 γκολ), ενώ την περίοδο 2019-2020 με το σωματείο της πόλης μας στην Γ΄ κατηγορία της Αθήνας, παίζει σε 22 ματς και σημειώνει 4 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2020, το Καματερό ανακοινώνει την προσθήκη του, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώνεται και έτσι ο 19χρονος καταλήγει στο Αιγάλεω. Με την ομάδα της Κ19 της ΠΑΕ Αιγάλεω ο Δημήτρης Ραυτόπουλος κατέκτησε πέρυσι (2021-2022) το αντίστοιχο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2, ενώ το καλοκαίρι που πέρασε ο εν λόγω 20χρονος παίκτης έφτασε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν από την συμφωνία του με τον Αχαρναϊκό, αλλά τελικά έμεινε στο δυναμικό του Σίτι και ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας υπό τις οδηγίες του Θωμά Γράφα.

Να σημειώσουμε, ότι στην Ελλάς Ποντίων, ο Δημήτρης Ραυτόπουλος, θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του – πέρυσι στην Κ19 της ΠΑΕ Αιγάλεω – Γιάννη Σαρρή, ο οποίος ήρθε στους Πόντιους το περασμένο φθινόπωρο, και έως τώρα εντυπωσιάζει με την βυσσινί φανέλα στην Α΄ Πειραιά, καθώς σε 12 αγωνιστικές, έχει πετύχει επτά (7) γκολ.

 

 

NECTΟΚ