Κινητοποίηση για την σχολική στέγη 18/5

 

kinhtopoihsh14

 

 

Χαιρετίζουμε τη μεγάλη, δυναμική και με παλμό κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/5 , στην συμβολή των Ιεράς Οδού & Θηβών ( πλατεία Ελευθερίας) , με συμμετοχή πλήθους γονιών, εκπαιδευτικών, μικρών μαθητών , του Βουλευτή κου Κρίτωνα Αρσένη, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων  και μελών του δημοτικού συμβουλίου, φορέων , μελών ομοσπονδιών, δημοτών ,  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα  της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Αιγάλεω & της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Δυτικής Αθήνας ( Β' ΕΛΜΕ) και ενώσαμε τις φωνές μας  στον αδιάλειπτο, κοινό  αγώνα για τα σχολεία του Δήμου μας .

 

kinhtopoihsh3

 

Η δημοτική αρχή επέλεξε για άλλη μια φορά να απέχει , παρά τις πρόσφατες δεσμεύσεις εκ μέρους του Δημάρχου Αιγάλεω ότι θα σταθεί μαζί με τα παιδιά , άρα και τα αιτήματα γονιών και εκπαιδευτικών για επαρκή και ασφαλή σχολική στέγη.
Η μαζική αντίδραση της σχολικής κοινότητας αποτελεί την απάντηση στην αναποτελεσματικότητα των αρμοδίων, τις ασάφειες, τις αστοχίες  την κωλυσιεργία και την παραμέληση οριστικής διευθέτησης των σημαντικών και πολλών προβλημάτων που σχετίζονται με τα σχολικά μας κτίρια!

Η συγκέντρωση κατέληξε σε πορεία από την Ιερά Οδό στο Δημαρχείο Αιγάλεω , όπου έγινε θυροκόλληση στη κλειδωμένη είσοδο , του κοινού Ψηφίσματος των τριών Φορέων Παιδείας του Δήμου Αιγάλεω.

Όσο τα αιτήματα μας παραμένουν ο αγώνας μας κορυφώνεται και συνεχίζεται!

⬆️ Άμεση Αποκατάσταση των σεισμόπληκτων σχολικών κτιρίων!

⬆️ Κανένα σχολείο δεν μας περισσεύει!
Καμία κατάργηση ή συγχώνευση σχολείου.

⬆️ Ασφαλής σχολική στέγη για όλη τη μαθηματική κοινότητα του Δήμου μας!Απαιτούμε Εδώ και Τώρα Λύσεις βιώσιμες και αποτελεσματικές! Δεν κάνουμε βήμα πίσω!
Ασφαλή Σχολεία για όλους!

kinhtopoihsh1

 

 

kinhtopoihsh2

 

kinhtopoihsh4

 

kinhtopoihsh6

 

kinhtopoihsh9

 

kinhtopoihsh8

 

kinhtopoihsh11

 

kinhtopoihsh12

 

kinhtopoihsh13