ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΒΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

 

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ…!!!

 

KLAIER

 

 

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αθήνας (ΕΠΣΑ) και οι σύλλογοι που λαμβάνουν μέρος σε αυτό υπάρχουν χάρη στις θυσίες όλων αυτών που το αγαπούν πραγματικά και το υπηρετούν. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο συμμετέχει όπως μπορεί… Ειδικά οι τοπικές επιχειρήσεις – όποιες από αυτές – συμβάλλουν ηθικά, οικονομικά και όπως επιλέξουν για να βοηθήσουν τα σωματεία των γειτονιών τους. Μία μορφή εταιρικής κοινωνικής ευθύνης - εκτός από άλλους τομείς της τοπικής κοινωνίας όπου συνεισφέρει - αναπτύσσει και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το καλύτερο και ξεχωριστό cafe της πόλης του Αιγάλεω, το Claξon’s, το οποίο την φετινή σεζόν 2017-2018 είναι από τους βασικούς χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας της Ιεράπολης στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ. Με αυτόν τον τρόπο, και επειδή ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, αλλά εν προκειμένω το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι κοινωνικός θεσμός της πόλης, η επιχείρηση Claξon’s, … «επιστρέφει» και «επενδύει» εντός Αιγάλεω, την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση, που της δείχνει το νεανικό (και όχι μόνο) κοινό της πόλης μας τα τελευταία 3,5 χρόνια.
Μέσα λοιπόν σε αυτό το πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας του café bar «Claξon’s» και της Ιεράπολης, την περασμένη εβδομάδα, ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου Νίκος Λιβέρης (φώτο αριστερά), που εργάζεται στο συγκεκριμένο κατάστημα, χρειάστηκε αλλαγή βάρδιας το περασμένο Σαββάτο 30 Σεπτεμμβρίου 2017 για να λάβει μέρος στον εντός έδρας αγώνα της Ιεράπολης με το Γαλάτσι για την 2η αγωνιστική. Το αίτημα προς τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης Μιχάλη (φώτο δεξιά) και Θωμά (μεσαία φώτο) Μπιθικούκη έγινε αποδεκτό και όχι μόνο ο Νίκος Λιβέρης έπαιξε στον αγώνα της ομάδας του, αλλά ήταν από τους διακριθέντες της Ιεράπολης και ο μοναδικός σκόρερ του σωματείου του, που έδωσε την χαρά της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ για τον ιστορικό σύλλογο.
Με επίσημη ανακοίνωση της η διοίκηση της Ιεράπολης ευχαριστεί την επιχείρηση Claξon’s και προσωπικά τους κ.κ. Μιχάλη και Θωμά Μπιθικούκη, τόσο για την διευκόλυνση προς τους παίκτη της Νίκο Λιβέρη, όσο και για την αμέριστη στήριξη τους στον σύλλογο, στήριξη που εν τέλει κάνει καλό για την πόλη του Αιγάλεω και δείχνει το... δρόμο και το παράδειγμα και στους άλλους επαγγελματίες της πόλης.

 

ALC1

 

The Claξon’s Café Bar: Μ. Μπότσαρη 23 & Γρ. Κυδωνιών 9 Αιγάλεω, 210 5988600

 

ALC2

 

ALC3

 

 

ALC4

 

ALC5

 

KLAIER

 

ALC1

 

The Claξon’s Café Bar: Μ. Μπότσαρη 23 & Γρ. Κυδωνιών 9 Αιγάλεω, 210 5988600