…ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

D2A

 

 

Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, ε, τότε, ναι χθες το πρωί Κυριακής 16 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του Νότου της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ, ο φιλόδοξος Διαγόρας Αιγάλεω έκανε ένα εκπληκτικό και πολλά υποσχόμενο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ξεκίνημα, καθώς σαν μπασκετική… λάβα ηφαιστείου, σάρωσε με 53-86 την τοπική ΑΕ στην Σαντορίνη.
Η ομάδα του Σπύρου Σαμόλη δεν πήρε αψήφιστα το παιχνίδι και μάλιστα επειδή ο εν λόγω προπονητής την προηγούμενη εβδομάδα σε δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει την ομάδα της Σαντορίνης ως… μυστήριο, ο Διαγόρας πήγε στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων… υποψιασμένος, συγκεντρωμένος και έτοιμος για όλα. Οι παίκτες του Διαγόρα μπήκαν διαβασμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, δεν άφησαν καθόλου περιθώρια στους γηπεδούχους και λεπτό με λεπτό ανέβαζαν την απόδοση τους για να φτάσουν στο τελικό και εμφαντικό 53-86.
Έτσι η εκδρομή (… τερπνόν) του Διαγόρα Αιγάλεω συνδυάστηκε και μετά του αγωνιστικού ωφελίμου, νίκη η οποία δίνει ψυχολογία στην ομάδα της πόλης μας για να μπει δυνατά στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Δεκάλεπτα: 13-20, 31-39, 46-61, 53-86.


ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Κωνσταντινίδης): Μπουραντάς 3 (1), Παντζιαρίδης, Σταύρου 4 (1), Κατηκαρίδης 5 (1), Δουλγεράκης 2, Λουίζι, Κυριακόπουλος 4 (1), Πάππος 3 (1), Πετράκης, Παπαδόπουλος 13 (1), Δαμίγος, Σάκοτα 19.


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Σαμόλης): Εμίρης 7, Καλλίλας 2, Ζακυνθινός 13(1), Καραλής 4, Διαμαντόπουλος 6, Καραμπαμπάς 8 (1), Μαυροειδάκος 4, Καρασταμάτης 11 (3), Παπαδόλιας 18 (1), Σαμαράς, Γαλιώτος 6, Ντιφαντής 7.


 Το ΔΣ του Διαγόρα Αιγάλεω συγχαίρει δημοσίως την ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης για την άψογη φιλοξενία και άψογη διεξαγωγή του αγώνα, όπως επίσης και εγκάρδιο φίλο της ομάδας κ. Ηλία Μάϊνα για την ευγενική χορηγία του ως προς το ταξίδι της αποστολής του Διαγόρα στην Σαντορίνη.

 

D1

 

D2A

 

 

D3

 

D4

 

D5

 

D6

 

D7

 

D8

 

D9

 

D10

 

D11

 

D12