ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

MADPA

 

 

Με αλλαγμένο και σαφώς ενισχυμένο ποδοσφαιρικό πρόσωπο ο Διαγόρας Αιγάλεω ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2018-2019. Η ομάδα της πόλης μας προχώρησε σε δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των, Βασίλη Μαργαριτόπουλου (φώτο αριστερά) και Κίμωνα Παπαδόπουλου (δεξιά φώτο), δύο παίκτες πολύπειροι και με πάρα πολλές παραστάσεις, οι οποίοι αναμένεται να δυναμώσουν κατά πολύ το αιγαλιώτικο σωματείο.
Ο 26χρονος Βασίλης Μαργαριτόπουλος, παίζει στην μεσαία γραμμή και την επίθεση, Έχει ξεκινήσει από τον Ήφαιστο Περιστερίου, έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ηρακλή Περιστερίου, Αναγέννηση Πετρούπολης, Αχιλλέα Δομοκού, Φωστήρα (Δ΄ Εθνική), ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του, την περίοδο 2014-2015 έπαιξε με τον Ολ. Λιοσίων στην Α΄ Αθήνας, την σεζόν 2015-2016 (χρονιά που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία) ήταν στον Ιπποκράτη, την περίοδο 2016-2017 φόρεσε την φανέλα του Κολωνού στην Β΄ ΕΠΣΑ καταγράφοντας 29 ματς και 2 γκολ, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018) αγωνίστηκε στο α΄ μισό της περιόδου με τον Αττικό και στον β΄ μισό με τη Νέα Σμύρνη στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας έχοντας 18 παιχνίδια και ένα (1) γκολ.
Ο 29χρονος αριστεροπόδαρος μπακ Κίμωνας Παπαδόπουλος, ξεκίνησε από τον ΑΟ Περιστερίου, συνέχισε στον ιστορικό Ήφαιστο Περιστερίου, ενώ την τελευταία 5ετία φόρεσε την φανέλα του Ολ. Λιοσίων στην Β΄ και την Α΄ ΕΠΣΑ καταγράφοντας και αυτός πάρα πολλές επίσημες εμφανίσεις, δείχνοντας τα αγωνιστικά στοιχεία του ποιοτικού παιχνιδιού του.
Ο Διαγόρας Αιγάλεω έφτασε τις 5 μεταγραφές, καθώς ήδη έχουν προηγηθεί αυτές των επίσης έμπειρων ποδοσφαιριστών Βαγγέλη Παπαχρήστου, Αργύρη Στουραϊτη και Θοδωρή Τζαβάρα.
Εντός των ημερών ο Διαγόρας Αιγάλεω θα ανακοινώσει και άλλες μεταγραφές, όπως και τις ανανεώσεις συνεργασιών.

 

 

RMAK