ΤΕΛΟΣ ΓΚΙΩΝΑΚΗΣ, ΜΑΝΙΚΑΣ, ΔΕΡΒΙΣΗΣ

 

ΑΠΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

GIMAD

 

 

Χώρισαν οι δρόμοι του Διαγόρα Αιγάλεω με τρεις (3) ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα με τους Δημήτρη Γκιωνάκη, Παύλο Μανίκα και Γιώργο Δερβίση.
Η ομάδα της πόλης μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, άρχισε την υλοποίηση των πλάνων που αφορούν το έμψυχο δυναμικό και σε πρώτη φάση ανακοινώθηκαν αποδεσμεύσεις, οι οποίες και θα συνεχιστούν, ενώ μέχρι την Παρασκευή θα έχουν γίνει γνωστές οι ανανεώσεις, αλλά και ορισμένες μεταγραφές.
Παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Γκιωνάκης (φώτο αριστερά). Ο 31χρονος μέσος, που είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι από την Ιεράπολη, στην οποία αγωνιζόταν για 4 χρόνια, λόγω ορισμένων πολύ σοβαρών οικογενειακών υποθέσεων, μετά τα μέσα Οκτωβρίου του 2017, δικαιολογημένα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις του σωματείου. Ο Γκιωνάκης, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω, ενώ εκτός της Ιεράπολης, έχει περάσει ακόμη από τον Ζέφυρο Αιγάλεω και τον ΠΟ Ψυχικού.
Τέλος εποχής και για τον Παύλο Μανίκα (δεξιά φώτο), τον 26χρονο ακραίο μπακ – χαφ, που είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι από την Δόξα Ζηλευτού Φθιώτιδας, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην Ακαδημία Σπερχειάδας. Ο Μανίκας αγωνίστηκε σε 13 ματς με την φανέλα του Διαγόρα Αιγάλεω.
Επίσης ελεύθερος να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του είναι και ο 28χρονος Γιώργος Δερβίσης, που είχε έρθει στον σύλλογο πριν 2 χρόνια.

 

KALP