ΤΟ ΚΥΘΝΙΩΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

 

G8 

 

Κυθνιώτικο ντέρμπι ποδοσφαίρου είχαμε πριν δύο μέρες, την Παρασκευή το απόγευμα στο ΔΑΚ Αιγάλεω, καθώς οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω υποδέχθηκαν τα αντίστοιχα τμήματα του ΑΟ Κύθνου σε έναν φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της αδελφοποίησης και της σύσφιξης σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων.
Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω, μέλος της ΕΠΣ Αθήνας και ομάδα όλων των Κυθνίων της Αττικής, φιλοξένησε την αποστολή του ΑΟ Κύθνου, που μετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Οι παίκτες των δύο ομάδων χάρηκαν την μεταξύ τους συνάντηση και το αποτέλεσμα εν τέλει μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, καθώς ήταν περισσότερο ένας συμβολικός αγώνας, που έδειξε ότι εντός και εκτός νησιού η Κύθνος παράγει αθλητισμό και πολιτισμό.
Αμέσως μετά την λήξη η διοίκηση του Διαγόρα Αιγάλεω με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της ομάδας και πρώην Δήμαρχο Κύθνου κ. Μανώλη Φίλιππα (ο Πρόεδρος κ. Γιαννούλης Καλλίλας απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά έστειλε τους αδελφικούς χαιρετισμούς του στον σύλλογο της ΑΟ Κύθνου), απέδωσε επαίνους σε όλους όσοι συμμετείχαν στην συνάντηση, ενώ παρέθεσε μία μίνι – υπαίθρια δεξίωση στους αθλητές, τις τεχνικές ηγεσίες και τους παράγοντες των δύο ομάδων.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Διαγόρα Αιγάλεω με προπονητή τον Κώστα Χίο έπαιξε με τους: Μπούχαλη, Μπίχλη, Γονίδη, Μπαλιλάϊ, Παπαγεωργίου, Γιαλελή, Μετίν, Νιστευτόπουλο, Λαμπιτσάκη, Βαβίλη, Σταυράτη, Ρίγκερς, Καραλάκο, Κωστάκη, Πανουργιά, Χένρι, Καλλίλα, Ηλία.
Το αγωνιστικό σύνολο του ΑΟ Κύθνου απαρτιζόταν από τους: Γκρίελα Γ., Βασάλο Α., Γαρδεράκη Ο., Μαρτίνο Π., Γλυκό, Τσιρδήμο Ν., Δανιήλ Στ., Κιμουλιάτη Α., Φιλιππαίου Η., Κούτσι Γ., Κούτσι Ν., Γονίδη Ν., Λάσι, Λαρεντζάκη Κ., Ράμα, Ψαρά, Λαρεντζάκη Α. Προπονητής του ΑΟ Κύθνου είναι ο Σταύρος Κονιδάρης, ενώ την αποστολή συνόδευσαν εκ μέρους της διοίκησης οι κ.κ. Γιώργος Λαρεντζάκης, Θανάσης Γκρίελας, Αντώνης Λαρεντζάκης.

 

G1

 

G2

 

 

G3

 

G4

 

G5

 

G6

 

G7

 

G9

 

G10