ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ “ΠΑΟ ΚΟΡΩΠΙ 1903”

Ο ΑΙΓΑΛΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΣ

 

 

Οι ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου “Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κορωπί – 1903” είναι εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός του, Αιγαλιώτη προπονητή, Τάσου Χατζή.

Ο Τάσος Χατζής, που διαθέτει σημαντική, πολύχρονη, εμπειρία σε αυτό το ειδικό κομμάτι αθλητικής διαπαιδαγώγησης νεαρών αθλητών του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, ανέλαβε τα αγωνιστικά τμήματα Κ15 και Κ17 του συλλόγου, που λαμβάνουν μέρος στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ, έπειτα από τον σχετικό σχεδιασμό του Τεχνικού Διευθυντή του σωματείου, Νίκου Μπαλή.

Ο ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΣ

Ο Αρκάδας την καταγωγή (Ζυγοβίστι της ορεινής Γορτυνίας), Τάσος Χατζής, που έχει γεννηθεί στις 4 Απριλίου 1976 και μεγάλωσε στον Οικισμό του Καρελλά Παιανίας στην Ανατολική Αττική, εργάζεται σε Φαρμακοβιομηχανία και είναι πατέρας δύο αγοριών.

Ως ποδοσφαιριστής, στην πολυετή διαδρομή του, ξεκίνησε από τον Παμπαιανικό και αγωνίστηκε επίσης σε Κορωπί, Παλλαυρεωτικό, Εθνικό Ν. Μάκρης και Ατλαντίδα.

Με την μετεγκατάσταση του στο Αιγάλεω το 2010 και για τέσσερις (4) σεζόν έως την περίοδο 2013-2014, διετέλεσε βοηθός προπονητή του Γιώργου Φίλιππα στο ανδρικό τμήμα του Διαγόρα Αιγάλεω σε Β΄ και Γ΄ ΕΠΣΑ. Παράλληλα, από το 2010, αναλάμβανε και τεχνικό πόστο στις ακαδημίες του συλλόγου, έργο που επιτέλεσε με συνέπεια και σεβασμό για 13 χρόνια.

Τον Ιούνιο του 2014 ανέλαβε ως πρώτος προπονητής το ανδρικό τμήμα του Διαγόρα Αιγάλεω και κάθισε στον πάγκο στα πρωταθλήματα τη Γ΄ ΕΠΣΑ με την ομάδα της πόλης μας, για πέντε (5) συνεχείς σεζόν, έως το 2019, «σφυρηλατώντας» παράλληλα τους στενούς δεσμούς φιλίας με τον Διαγόρα Αιγάλεω και τους ανθρώπους του, που υπερβαίνουν τα απλά όρια συνεργασίας, ενώ μάλιστα η διοίκηση τον τίμησε για αυτή την προσφορά του και την συνολική παρουσία του στην ομάδα, στα εύκολα, αλλά και τα δύσκολα.

Σε επίπεδο ακαδημιών, έχει συνεργαστεί, με τους συλλόγους, του Παλλαυρεωτικού, του ΑΟ Κορωπίου, τις Ακαδημίες ΡΟΤΣΑ, της Τρίγλιας Ραφήνας και για πάνω από μια δεκαετία με τον Διαγόρα Αιγάλεω.