Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην ομάδα του Αιγάλεω μετά την ήττα από την Θύελλα Ραφήνας. Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Γιανναράκης την Δευτέρα δήλωσε για μια ακόμα φορά ότι παραιτείται, ωστόσο τώρα φαίνεται ότι αυτό θα είναι οριστικό. Μάλιστα από πλευράς «θύρας 12» συστάθηκε επταμελής επιτροπή με σκοπό να βρει λύση στο διοικητικό ενώ όλοι μιλούν για «τέλος εποχής» και μια νέα αρχή.
 Η επταμελής επιτροπή ήδη συγκάλεσε συνέλευση για σήμερα το βράδυ στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου με ανοιχτή είσοδο για όλους τους φίλους της ομάδας, που έχουν ή ακόμα και δεν έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν.
Παρά το γεγονός ότι γράφτηκε πως ο Γιώργος Σουρλής αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία, ο ίδιος δεν εξέφρασε τέτοια επιθυμία. Αντίθετα, δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης στις κρίσιμες στιγμές που περνά η ομάδα.
Για αύριο Πέμπτη η επταμελής επιτροπή έχει κλείσει συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Καρδαρά, επιδιώκοντας οικονομική βοήθεια, καθώς οι παίχτες είναι απλήρωτοι πάνω από τρεις μήνες.
Ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει έφεση (!!!) στην εντελώς άδικη τιμωρία της ομάδας από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την παραμονή το να επιστραφούν οι τρεις αφαιρεθέντες βαθμοί είναι καθοριστικό για την συνέχεια. Για αυτό η μη κατάθεση έφεσης θα είναι μια εγκληματική πράξη σε βάρος της ιστορίας του Αιγάλεω και θα υπονομεύσει τον αγώνα για να μην υποβιβαστεί η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Αθηνών.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ