ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

KEFCIT

 

 

Δεν αφορά προσωπική διαφήμιση – άλλωστε δεν το έχει ανάγκη - η ανάρτηση στο FB του, από τον συμπολίτη μας ΥΠΓΟ (ΠΣ) ε.α., κ. Στέφανο Σπανέα, αλλά ο εν λόγω Αιγαλιώτης έδειξε τον δρόμο – και αυτός – για όποιον μπορεί και αγαπά το ποδοσφαιρικό Αιγάλεω, να πράξει τα δέοντα.

Ο κ. Στέφανος Σπανέας, σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021, έκανε το καθήκον του, κατέθεσε ένα χρηματικό ποσό με τραπεζική συναλλαγή, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Αιγάλεω, και έγινε πλέον και αυτός κάτοχος μετοχών της.

Δεν έχει σημασία αν είναι πολλές ή, λίγες. Σημασία έχει ότι συμβάλλει και αυτός, στηρίζοντας έμπρακτα τον ιστορικό σύλλογο του Αιγάλεω.

Και αυτό ήταν το μήνυμα με την ανάρτηση του, να δώσει την ώθηση και σε άλλους φίλους της ομάδας να πράξουν τα δέοντα.

Και ο Στρατηγός έκανε το καθήκον του.

Μάλιστα στο μήνυμα του στο FB σημείωσε:

«Συμμετέχουμε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ για να μπορέσει η ομάδα μας να αγωνιστεί στη Super League 2».

Ο Στέφανος Σπανέας μεγάλωσε και κατοικεί στο Αιγάλεω. Το 1987 αποφοίτησε από τη σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Το 1991 κατατάχθηκε στη Σχολή Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος και το 2017 αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Υποστράτηγου. Μεταξύ άλλων ασχολήθηκε συστηματικά με την πυρασφάλεια εγκαταστάσεων, επιχειρήσεων και κτιρίων. Επί σειρά ετών έχει διδάξει το αντικείμενο αυτό σε πολλά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

 

 

NECTΟΚ