ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΩΜΑ ΓΡΑΦΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟ ΣΙΤΙ

ARXGRAF

 

Σε ρυθμούς προετοιμασίας λοιπόν στην ΠΑΕ Αιγάλεω – παράδοξο μας ακούγεται όταν βρισκόμαστε τον μήνα Φεβρουάριο – από την περασμένη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, και αναμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, προς τα τέλη Μαρτίου…

Χθες, Τετάρτη οι παίκτες, πέρασαν εργομετρικά τεστ, και ήδη ο προπονητής του Σίτι, Θωμάς Γράφας (αργά σήμερα απόγευμα Πέμπτης), είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο επιστημονικό συνεργάτη της ΠΑΕ, Επίκουρο Καθηγητή, κ. Ηλία Ζαχαρόγιαννη, ο οποίος του μετέφερε, προφορικά, τα ευχάριστα νέα.

Τα αποτελέσματα, τα οποία θα έχει εγγράφως αύριο το πρωί Παρασκευής στο γραφείο του ο τεχνικός του Αιγάλεω, έδειξαν ότι οι παίκτες της «κυανόλευκης» ομάδας, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, μετά από 3,5 μήνες απραξίας, άρα μάλλον τήρησαν και πρόσεξαν, όπως επιβεβαιώνεται, κατά γράμμα τα ατομικά τους προπονητικά προγράμματα.

Σε εμπειρικό επίπεδο, είναι κάτι που είδε και ο Γράφας σε αυτές τις λίγες προπονήσεις της εβδομάδας, όπου οι «κυανόλευκοι» ήταν… φρέσκοι στις προπονητικές υποχρεώσεις τους. Απομένουν βέβαια και οι αιματολογικές εξετάσεις, όπου θα αποτυπωθούν ακριβώς και τα ατομικά αιμοδυναμικά διαγράμματα, προκειμένου το εξειδικευμένο επιτελείο του Αιγάλεω με επικεφαλής τον προπονητή, να έχουν την επ’ ακριβώς εικόνα για τον κάθε ποδοσφαιριστή και κατ’ επέκταση την διαχείριση σε τομείς τρόπου προπόνησης και αυξητικής έντασης των υφιστάμενων προγραμμάτων εκγύμνασης.

Σήμερα Πέμπτη, όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας, το Αιγάλεω προπονήθηκε μόνο το πρωί, στο γήπεδο του Δάσους Χαϊδαρίου (ΚΕΒΟΠ), ενώ το «μενού» για την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, έχει διπλή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ» της πόλης μας.

Το πρωϊνό ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 8.30, ενώ η απογευματινή προπόνηση θα γίνει στις 4. Το περισσότερο βάρος θα πέσει σήμερα σε παιχνίδια τακτικής και αλληλοκάλυψης.

Όσο αφορά το πρόγραμμα του Σ-Κ, το Σάββατο οι παίκτες του Σίτι θα προπονηθούν το πρωϊ στο δημοτικό στάδιο του Αιγάλεω, ενώ την Κυριακή θα έχουν ρεπό, και θα επιστρέψουν πάλι στις υποχρεώσεις τους, την Δευτέρα το πρωί. Πολύ πιθανό την επόμενη εβδομάδα να δοθεί και κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο ισχυρός παράγοντας της ΠΑΕ κ. Γιάννης Παλτόγλου και δεξιά ο προπονητής του Αιγάλεω, Θωμάς Γράφας, σε στιγμιότυπο, από τις 22 Οκτωβρίου 2020, όταν το Σίτι είχε τελέσει τον αγιασμό… Και μετά ήρθαν οι Άγριες Μέλισσες!

 

 

NECTΟΚ