...ΒΟΥΪΞΕ Η ΠΙΑΤΣΑ

ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΑ ΧΕΡΙΑ Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ;

PALTITOK

 

 

Το τηλέφωνο του κοιτάει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Άρης Παλτόγλου, στο κεντρικό αρχικό μας φωτογραφικό στιγμιότυπο, και μάλλον κάτι περιμένει…

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Άρης, θα μείνει υπεύθυνος και σοβαρός μέχρι την τελευταία στιγμή στο Αιγάλεω εφόσον διοικεί.

Αυτό, όμως, δεν αναιρεί, ότι εφόσον έρθει ο ενδιαφερόμενος που θέλει την ΠΑΕ Αιγάλεω και η πρόταση του δεν ελλοχεύει κινδύνους για αργότερα, ότι ο Άρης Παλτόγλου, δεν θα φύγει.

Κουράστηκε, το λέει ο ίδιος. Μπορεί να μην είναι ακριβώς, μόνο το οικονομικό, που εκεί που έχει πάει βέβαια το… κοντέρ – ίσως και να είναι – αλλά υπερισχύει η αγάπη του για τον σύλλογο, εδώ και 5 χρόνια, αλλά θέλει και την ψυχική του ηρεμία, με αυτά που είδε όλο αυτόν τον καιρό στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου,… στο βαρέλι δίχως πάτο δηλαδή, στα γηπεδικά θέματα…, όπως και να τον λένε αχάριστο…!!!

Και σήμερα, λοιπόν το πρωί της Δευτέρας 27 Ιουλίου 2020,… βούιξε η πιάτσα της πόλης μας, ότι ο Άρης… σπικάρει ιταλικά και μπορεί και να φύγει.

Οι πηγές λένε ότι εμφανίστηκε ενδιαφερόμενος από Ιταλία μεριά (ήδη στο Αιγάλεω, διαδικτυακά, φίλοι του Σίτι σήκωσαν σημαίες της Ιταλίας), το ραντεβού είναι προγραμματισμένο τα επόμενα 24ωρα και θα δείξει…

Να πούμε επίσης, ότι πριν δύο εβδομάδες έγινε ανάλογο ραντεβού με Έλληνα από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, όπου και εκεί μόνο ο Άρης Παλτόγλου ξέρει τα δεδομένα!

Πάντως, αν ποτέ έρθει… νοικοκύρης ενδιαφερόμενος, ο Παλτόγλου θα του παραδώσει την πιο πεντακάθαρη ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν χρωστάει ούτε ευρώ!

Οπότε ο Άρης Παλτόγλου είναι σε θέση ισχύος, και μόνο σε… αγνά χέρια με τεράστια εχέγγυα, θα κάνει την επόμενη κίνηση για να παραδώσει.

Ο φόβος του είναι – αστικός μύθος έχει γίνει πια – να μην ξαναδεί το Αιγάλεω όπως το 2015, χωρίς κάλτσες…!!!

Arrivederci, λοιπόν, που λένε και στα χωριά μας…!!!

 

 

NECTΟΚ