ΑΡΗΣ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ: «ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ»

PALTARXP

 

 

 

Με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας, όταν όλη η χώρα, η ελληνική κοινωνία και η ανθρωπότητα, πασχίζει για να ξεπεράσει αυτή τη λαίλαπα που λέγεται κορωνοϊός, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω, κ. Άρης Παλτόγλου, ορθώς, και σεβόμενος τα όσα διαδραματίζονται, τήρησε σιγή ιχθύος.

Σε κοινωνικό πλαίσιο, πάντα ευγενής και φιλικός, σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, όπου δεν αναφερθήκαμε καθόλου στα αθλητικά δρώμενα, μας επεσήμανε:

«Η πανδημία του κορωνοϊού ήτα ένα γεγονός, που άλλαξε τα πάντα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, που να είναι παραπάνω από την υγεία του κάθε ανθρώπου, αλλά και όλης της ανθρωπότητας. Είναι όταν ανακαλύπτουμε το ανθρώπινο εφήμερο πάνω σε τούτον τον πλανήτη.

Όλα τα άλλα έπονται. Εύχομαι σε όλους τους κατοίκους του Αιγάλεω, να προσέχουν και να έχουν Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, μένοντας σπίτι για να βγούμε πρωταθλητές στην υγεία και στην ανθρωπιά. Όσο αφορά όλα τα άλλα αθλητικά θέματα του ενδιαφέροντος μας, που αφορούν το ποδόσφαιρο και το αγαπημένο μας Αιγάλεω, θα έρθει η κατάλληλη ώρα, όταν ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο του κορωνοϊού, να ασχοληθούμε και πάλι, αρκεί να είμαστε υγιείς».

 

 

EYXPALT