Ο… ΛΙΜΠΕΡΟ ΜΑΝΔΡΑΦΛΗΣ

ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΙΓΑΛΙΩΤΕΣ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ!

AIGTAKBL

 

 

 

 

Παραλίγο να πάθει… εγκεφαλικό ο Ισμαέλ Μπλάνκο (κεντρική φώτο / δεξιά), το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου 2020, αλλά τέλος καλά, όλα καλά!

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό όνομα του Σίτι, ο Αργεντινός νεοαποκτηθέντας φορ, μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης, μετέβη στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα επί της Στρ. Καραϊσκάκη στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», όπου ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Τάκης Σπίνουλας, δεξιώθηκε την ομάδα της πόλης μας.

Την στιγμή που ο Αργεντινός κατέβηκε από το αυτοκίνητο, το κινητό του, γλίστρησε από την τσέπη και έπεσε μέσα στο φρεάτιο (!), ακριβώς δίπλα από το πεζοδρόμιο. Ο Αργεντινός, για λίγη ώρα, τα είχε… χαμένα, αλλά γεγονός είναι ότι οι παράγοντες του Σίτι, κινητοποιήθηκαν προκειμένου να βρεθεί λύση! … Ίσως να έσκαβαν και τον δρόμο για να βρεθεί το κινητό!

Τελικά, όπως τα λίμπερο… καθαρίζουν τις φάσεις, ένας βετεράνος αμυντικός του Σίτι, συνέτεινε στην… λήξη του συναγερμού!

Για το συμβάν, ειδοποιήθηκε, ο παλαιός παίκτης του Σίτι και νυν Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Τάκης Μανδραφλής (κεντρική φώτο / αριστερά / όταν μεσουρανούσε με τα χρώματα του Σίτι), ο οποίος μαζί με τους συμπολίτες μας κ.κ. Στάθη Μπεσκίνη, Κώστα Δελαβίνια, μετά το πέρας της εργασίας τους, κατέφθασαν και με… ταχυδακτυλουργικές ενέργειες, μπόρεσαν και ανέσυραν το κινητό του Ισμαέλ Μπλάνκο! Τέλος καλά, όλα καλά!

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Άρης Παλτόγλου ευχαρίστησε εγκάρδια τον Αντιδήμαρχο κ. Τάκη Μανδραφλή, όπως και τους κ.κ. Στάθη Μπεσκίνη (Υπηρεσία Πρασίνου), Κώστα Δελαβίνια (Τεχνικός), για την άμεση ανταπόκριση τους σε αυτό το μικρό και ατυχές συμβάν, που είχε ωστόσο, θετική κατάληξη, γλυτώνοντας τον Ισμαέλ Μπλάνκο από ταλαίπωρες καταστάσεις!

 

 

 

CITYCAROK