«ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΠΙΝΟΥΛΑ

 

ΣΤΗΝ ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ (30 ΦΩΤΟ)!

 

SPCIT

 

 

 

Ένα ευχάριστο και παράλληλα… γευστικό διάλειμμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου 2018, η αήττητη και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ομάδα του Αιγάλεω.
Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα με επικεφαλείς τους κ.κ. Γιάννη και Άρη Παλτόγλου, μετέβη… εκτός έδρας (!), στο γειτονικό Χαϊδάρι και συγκεκριμένα στον φιλόξενο χώρο του κορυφαίου μουσικού μεζεδοπωλείου «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», όπου ο ιδιοκτήτης της εν λόγω επιχείρησης, γνωστός ποδοσφαιρόφιλος και πρώην Πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου, κ. Τάκης Σπίνουλας, δεξιώθηκε την πολυμελή αποστολή του Σίτι!
Με ανεβασμένο ηθικό, με κλίμα που εξέπεμπε εικόνα «ποδοσφαιρικής οικογένειας», διοικούντες, παράγοντες, τεχνική ηγεσία και μέλη του τιμ, παίκτες, μικροί και μεγάλοι, χαλάρωσαν και έδειξαν… γευστική στόφα πρωταθλητή, γευόμενοι τα εκλεκτά εδέσματα του μουσικού μεζεδοπωλείου «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ»!
Είναι γνωστή η αγάπη του Τάκη Σπίνουλα για το ποδόσφαιρο και για τις ομάδες των προαστίων μας, ενώ η επιχείρηση του αποτελεί χορηγό του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο Βόλεϊ. Μάλιστα ο εν λόγω επιτυχημένος επιχειρηματίας υπήρξε – τώρα πλέον είναι μέλος – πριν λίγα χρόνια και Πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου επί θητείας του το 2013-2014 ο ΑΟΧ είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ και μάλιστα είχε λάβει μέρος και στα μπαράζ ανόδου της ΕΠΟ για την Γ΄ Εθνική. Μέλος εκείνης της ομάδας του ΑΟΧ ήταν και ο νυν παίκτης του Αιγάλεω, Αλέξανδρος Μπατής, ο οποίος είναι ανιψιός του κ. Σπίνουλα.
Κατά την παρουσία του Σίτι στο μεζεδοπωλείο, ο κ. Σπίνουλας είχε την ευκαιρία να τα πει με τους Γιάννη και Άρη Παλτόγλου, μαθαίνοντας τα νέα της ομάδας από πρώτο χέρι, ενώ από την πλευρά του ο Κερκυραίος την καταγωγή επιχειρηματίας, ευχήθηκε σε όλα τα «κυανόλευκα» μέλη, το Αιγάλεω να πάρει τον τίτλο, να πάρει την άνοδο και να κάνει ακόμη πιο υπερήφανους τους χιλιάδες οπαδούς του! (Ακολουθεί φωτο γραφικό υλικό)


 «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 26 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5901455

 

 

KSNB

 

 

SC1

 

 

SC2

 

SC3

 

SC4

 

SC5

 

SC6

 

SC7

 

SC8

 

SC9

 

SC10

 

SC11

 

SC12

 

SC13

 

 

KSNB

 

 

SC14

 

SC15

 

SC16

 

SC17

 

SC18

 

SC19

 

SC20

 

SC21

 

SC22

 

SC23

 

SC24

 

SC25

 

SC26

 

 

KSNB