ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

did

 

 

Άρχισε το οργανόγραμμα και ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν στο Αιγάλεω και την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής την περίοδο 2018-2019. Όπως έγινε γνωστό, ο Χρήστος Αποστολίδης (φώτο αριστερά) ανέλαβε καθήκοντα Υπεύθυνου Ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ ο Πέτρος Κωνσταντινίδης (δεξιά φώτο) θα είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός.
Ο Χρήστος Αποστολίδης, που τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο ως Υπεύθυνος Ακαδημιών στο Αιγάλεω, ενώ ανάλογο έργο είχε κάνει πιο πριν και στην Ελλάς Ποντίων, έχει μακρά πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς για πολλά χρόνια είχε διατελέσει Διατητής του συνδέσμου Σερρών στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής (μέσα δεκαετίας 90) και ακολούθως στον σύνδεσμο Διατητών Πειραιά, όπου έφτασε μέχρι την Α΄ κατηγορία διαιτητών της ΕΠΟ (4ος διαιτητής στο πρωτάθλημα της Super League).
Ο Πέτρος Κωνσταντινίδης, πριν από τρία χρόνια ήρθε ως μέλος του προπονητικού τιμ των ακαδημιών του ΑΟ Αιγάλεω και σε σύντομο χρονικό διάστημα προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα ως βοηθός του εκάστοστε τεχνικού της ομάδας, ενώ όποτε χρειάστηκε ανέλαβε και χρέη υπηρεσιακού προπονητή στο Σίτι.
Η ομάδα της πόλης μας, ξεκινάει με σταθερά βήματα και λύσεις που προέρχονται από τον πυρήνα της, για να παρουσιαστεί έτοιμη την επόμενη μέρα, δηλαδή στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και προφανώς από τώρα και μέχρι και τον Ιούνιο θα έχει διαμορφωθεί η όλη κατάσταση, προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος του Αιγάλεω να λειτουργεί συντεταγμένα σε όλα τα επίπεδα.

 

YESSA

 

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, τηλ.: 210 5812624, FB: YessPizza