ΤΟ ΘΑΥΜΑ… ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ… ΤΣΕΠΗΣ!!!


Στην Α΄ ΕΠΣΑ ίσως να είχε υποβιβαστεί από χθες Παρασκευή - 25 Απριλίου - το μεσημέρι το Αιγάλεω, καθώς η ΕΠΟ εάν δεν ελάμβανε 1.400 ευρώ, που ήταν πρόστιμο σχετικά με παλαιότερο αγώνα εναντίον της Τριγλίας Ραφήνας, τότε το Αιγάλεω δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στην αυριανή κρίσιμη συνάντηση με τον Περαμαϊκό, οπότε αντίο ζωή…
Τελικά, το θαύμα έγινε την ημέρα που εόρταζε η Ζωοδόχος Πηγή (χθες), και όπου λέμε πηγή βάλτε την λέξη τσέπη. Και επειδή τα θαύματα απαιτούν θυσίες, το σίγουρο είναι ότι «μάτωσαν» οι τσέπες του προπονητή Τάκη Μανδραφλή, του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Τσιαμπουρή, του ποδοσφαιριστή Πάντου Τζανετάκου και του υποψηφίου Δημάρχου της πόλης μας κ. Γιάννη Γκίκα, οι οποίοι διέθεσαν το συνολικό ποσό των 1.400 ευρώ, το οποίο τελικά καταβλήθηκε λίγο πριν τη μία (1) το μεσημέρι και το Αιγάλεω πήρε την έγκριση για την διεξαγωγή του αγώνα.
Αύριο, δε, πριν την έναρξη του παιχνιδιού, πάλι λίγοι και εκλεκτοί όπως φανταζόμαστε (μάλλον ο κλήρος πέφτει πάλι σε Τσιαμπουρή, Τζανετάκο και Μανδραφλή, τουλάχιστον), θα έχουν κάνει τα κουμάντα τους, προκειμένου να έχουν μαζευτεί 900 ευρώ, που απαιτούνται για τα έξοδα διαιτησίας της ΕΠΟ – και καταβάλλονται πριν την έναρξη για να ξεκινήσει ο αγώνας – καθώς η ομοσπονδία έχει ορίσει διαιτητές από την Αρκαδία (Διαμαντόπουλος, Βεργέτης Δ., Χαραλαμπόπουλος).
Τελευταίο, αφήσαμε και το αγωνιστικό κομμάτι για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με τον Περαμαϊκό, έναν αγώνα δίχως αύριο, όπου το Αιγάλεω θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες παραμονής.
Εκτός αγωνιστικών πλάνων είναι ο άρρωστος Ταμπάκης, ο τραυματίας Ευαγγέλου, ενώ στην διάθεση του Μανδραφλή τέθηκαν οι Μιχαήλ, Παπουτσής και Παυλίδης.