«ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ» ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 

«ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ» Ο ΤΕΛΗΣ ΠΙΣΤΟΛΗΣ

 

  Σε μια κλωστή κρέμονται όλα στο Αιγάλεω, ενόψει του εντός έδρας αγώνα - τελικού της Κυριακής με τον Ηλυσιακό, όπου η ομάδα της πόλης μας παίζει μια κατηγορία και ίσως δεν την βολεύει ούτε η ισοπαλία για την παραμονή της στην Γ΄ Εθνική. Έπειτα από την παραίτηση του προέδρου Γιώργου Γιανναράκη την προηγούμενη Τρίτη στις 4 Μαρτίου, ακολούθησε η παραίτηση του προπονητή Μανώλη Παπαδόπουλου για προσωπικούς λόγους. Προχθές αργά το βράδυ ο παράγοντας της ομάδας κ. Τάσος Δενδρινός είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών κ. Λεωνίδα Δαμουρά, ο οποίος είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνάντηση τους ότι πλέον κανείς ενδιαφερόμενος επενδυτής δεν θέλει πλέον να ασχοληθεί με την ομάδα. Ο Δενδρινός, όμως, σε αυτή την δεδομένη στιγμή του ζήτησε συνεργασία σχετικά με το θέμα προπονητή, καθώς η ομάδα έμεινε ακέφαλη με την αποχώρηση Παπαδόπουλου. Ο Δαμουράς, παλιός παίκτης του συλλόγου είχε κατόπιν συζήτηση με τον προπονητή της ομάδας Νέων και παλιό παίκτη του συλλόγου κ. Τέλη Πιστόλη, ο οποίος βλέποντας την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που βρίσκεται ο σύλλογος, καθώς κανείς δεν έβαζε «το χέρι του στην φωτιά», τόνισε ότι για την ιστορία του Αιγάλεω θα καθίσει στον πάγκο μόνο για την Κυριακή, για έναν αγώνα που κρίνονται 53 χρόνια ιστορίας…

 

  Χθες το μεσημέρι στο γήπεδο, οι Δαμουράς, Πιστόλης, Δενδρινός και ο άλλος παράγοντας του ερασιτέχνη Δημήτρης Καρβέλας, μίλησαν στους 12 εναπομείναντες παίκτες του σωματείου (2 ακόμη είναι τιμωρημένοι, 2 δούλευαν και ένας είναι τραυματίας), οι οποίοι προς τιμήν τους ανέφεραν ότι θα παίξουν για την ιστορία της ομάδας και ότι βγει… Στην προπόνηση έδωσαν και το παρών αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας.

 

  Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας ο κ. Δαμουράς μας είπε: «Εγώ και ο Τέλης Πιστόλης, παίξαμε στο Αιγάλεω και συναισθανόμαστε το βάρος αυτής της τεράστιας φανέλας. Δεν είμαστε σωτήρες. Ο κ. Πιστόλης την Κυριακή θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας που αγάπησε και έπαιξε από την παιδική του ηλικία. Αυτό μπορούσε να κάνει και αυτό θα κάνει. Θα πολεμήσει. Το καθήκον τον κάλεσε σε αυτή την ύστατη ώρα. Όλοι οι Αιγαλιώτες την Κυριακή στο γήπεδο. Ένας αγώνας μια ιστορία. Χωρίς ακρότητες και κακές συμπεριφορές. Μας νοιάζουν οι τρεις βαθμοί. Έπειτα βλέπουμε πως συνεχίζουμε ως τον άλλο τελικό. Ας έρθει πρώτα το θετικό αποτέλεσμα».