Διοίκηση και φίλαθλοι έγιναν ένα

για το καλό της ομάδας του Α.Ο Αιγάλεω

  Στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου «Στ. Μαυροθαλασσίτης», πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ (20:00), γενική συνέλευση προκειμένου να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της ομάδας του Αιγάλεω. Σε ένα πολύ θετικό κλίμα και σε μια κατάμεστη αίθουσα παρουσία πάνω από 300 ατόμων, φιλάθλων και υποστηρικτών της ομάδας, ο σκοπός επετεύχθη και η συνέλευση πραγματοποιήθηκε ομαλά. Από την πλευρά της διοίκησης του δήμου το παρόν έδωσαν ο επικεφαλής της παράτασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ και υποδήψιος δήμαρχος Δ. Μπίρμπας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Γκίκας, Φ. Χρυσούλας και ο Πρόεδρος της Ιεράπολης Κ. Χατζηκώστας, ενώ ο Δήμαρχος Χρ. Καρδαράς έλαμψε δια της απουσίας του για ακόμα μια φορά.

Η προσπάθεια για την παραμονή του προέδρου Γ.Γιανναράκη – ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε υποβάλει την παραίτησή του - , μετά την εισήγηση των μελών του Δ.Σ και των φιλάθλων απέδωσε καρπούς, καθώς ο πρόεδρος αποφάσισε να αποσύρει την απόφασή του και να παραμείνει στην ομάδα.

Mετά από την απόφαση της διοίκησης και των οπαδών του Αιγάλεω αποφασίστηκε η παραχώρηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή Δουκάκη σε άλλη ομάδα  και έγινε έγκλιση από την πλευρά του Αιγάλεω προς όλον τον φίλαθλο κόσμο να γίνουν όλοι μέλη του συλλόγου. Μετά την θετική εξέλιξη, την ενεργοποίηση και συνδρομή του κόσμου,  η διοίκηση του «Σίτι» δηλώνει αισιοδοξία για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Από την άλλη πλευρά, δεν υπήρξε καμία πρόταση για την στήριξη της ομάδας από επιχειρηματία της πόλης μας καθώς δεν παραβρέθηκε και κανείς στην συγκεκριμένη συνέλευση. Το σημαντικό και θετικό της υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι Διοίκηση και φίλαθλοι έγιναν ένα για το καλό της ομάδας του Α.Ο Αιγάλεω και πλέον προχωρούν μαζί. Επίσης να σημειώσουμε πως εκλέχθηκε πενταμελής επιτροπή από τον κόσμο του Αιγάλεω.