ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΕΦΥΓΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

MARINOS

 

 

Μία από τις πλέον εμβληματικές ποδοσφαιρικές παραγοντικές μορφές του Αιγάλεω, ένας πραγματικός “Στρατιώτης” του συλλόγου, στα εύκολα, αλλά πάντα στα δύσκολα, ο Κώστας Μαρίνος, έφυγε από την ζωή σήμερα το πρωί της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου 2022, σε ηλικία 75 ετών.

Καταγόμενος από τον Πύργο Ηλείας, εγκαταστάθηκε εκεί κοντά το 1970 στην πόλη μας, και αμέσως ασχολήθηκε με το ποδοσφαιρικό Αιγάλεω, καταλαμβάνοντας επί το πλείστον, για πάρα πολλά χρόνια, το “μάχιμο” πόστο του Γενικού Αρχηγού. Ίσως ο μακροβιότερος στην θέση αυτή, καθώς διέθετε, έμφυτα, τα προσόντα, για να ηγείται ενός ποδοσφαιρικού τμήματος!

Απλός, προσιτός, με ιδιαίτερο χιούμορ και την χαρακτηριστική βραχνάδα (μπάσα) στην χροιά της φωνής, μανιώδης καπνιστής, πανέξυπνος παράγοντας και με αμεσότητα στην δίκαιη λήψη αποφάσεων, ήταν αγαπητός και σεβαστός! Πολλές δεκαετίες προσέφερε τις υπηρεσίες του σε αυτό που λέγεται, ποδοσφαιρική οικογένεια του Αιγάλεω.

Από το πρωί της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου 2022, ο Κώστας Μαρίνος ανήκει σε αυτό το ΠΑΝΘΕΟΝ των εμβληματικών παραγόντων του Σίτι, που θα θυμόμαστε εσαεί!

Ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες, που ανήρτησε ο εγγονός του, Χάρης Τσουμπακόπουλος, αλλά και από το αρχείο της εφημερίδας μας.

 

 

NECTΟΚ

 

 

 

 

km 1

 

 

km 2

 

km 6

 

km 7

 

km 8

 

km 9

 

km 10

 

km 11

 

km 12

 

km 13

 

km 14

 

km 15

 

km 16

 

km 17

 

km 18

 

km 19

 

km 3

 

km 4

 

km 20

 

km 21

 

km 22

 

km 23

 

km 5

 

 

NECTΟΚ