ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ

arxarpae

 

 

Κρίσιμη και αγωνιώδης, η 27η Ιουλίου 2022 για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ Αιγάλεω, όπου αργά το απόγευμα στις 8.30 στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Άρης Παλτόγλου σε μία ανοιχτή συνάντηση για όλους, θα ενημερώσει για την υπάρχουσα κατάσταση.

…Πάντα ανοιχτά “παίζει” όλα αυτά τα χρόνια ο Άρης Παλτόγλου, και για ακόμη μία φορά με αίσθημα ευθύνης, αλλά και αγάπης για την ομάδα, θα ενημερώσει τους πάντες, για το πώς έχει η κατάσταση, τι επιλογές υπάρχουν, αλλά και την δική του γνώμη και απόφαση, για το αύριο.

Μία απόφαση, που θα είναι προς όφελος του ιστορικού συλλόγου, πρωτίστως, αλλά παράλληλα θα είναι ρεαλιστική σύμφωνα με τα δεδομένα που υφίστανται, για μία κατηγορία όπως η SUPER LEAGUE 2, όπου τα έξοδα είναι πολλά και δυσθεώρητα, ενώ τα έσοδα, μόνο στα λόγια… Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν μπει ο Αύγουστος, με τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας να είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!

Το έργο το είδαν όλοι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2, την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2021-2022), όπου σπατάλησαν… τσουβάλια λεφτά, αλλά από αυτά που είχαν τάξει οι θεσμοί ως έσοδα (μερίδιο από το επίσημο στοίχημα και από τα τηλεοπτικά), έπεσαν μόνο κάτι… ψίχουλα!

Και μιλάμε για ΠΑΕ, με μεγάλα προπονητικά τιμ, 25 με 30 ποδοσφαιριστές με επίσημα συμβόλαια, διοικητικούς υπαλλήλους, ένσημα, ασφάλιση, φόρους, έξοδα διαιτησιών, ταξίδια, ιματισμός, κτλ…

Και μάλιστα πέρυσι, έπαιξαν 32 ομάδες στους δύο (2) ομίλους, για να πάρει την άνοδο, μόλις, μία (1) ομάδα!

Για την απόλυτη οικονομική καταστροφή μιλάμε!

Το μεσημέρι της Τρίτης 26 Ιουλίου 2022, συνεδρίασε το ΔΣ της SL2, όπου αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Το σώμα ενημερώθηκε για την πρόταση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ και θα επανέλθει με αντιπρόταση.

2. Συστάθηκε επιτροπή από το Προεδρείο (κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη, Πρίτσα) και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Παλτόγλου, ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κ. Παπαδημητρίου, ΠΑΕ Επισκοπή κ. Νικολιδάκη, ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Παπακωνσταντίνου και ΠΑΕ Χανιά κ. Ροκάκη, οι οποίοι θα έρθουν σε συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και αρμόδιους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της SL1, τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, με σκοπό την ενημέρωση και την άμεση εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που υφίσταται η κατηγορία και τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Στους προαναφερθέντες φορείς στάλθηκαν σχετικές ενημερωτικές επιστολές.

Έπειτα από όλα αυτά, το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουλίου 2022, ο Άρης Παλτόγλου, θα πει τα πράγματα με το όνομα τους, όπως κάνει πάντα, με την ελπίδα να πεθαίνει πάντα τελευταία!

 

 

NECTΟΚ