ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!

 

 

 

Απίστευτες στιγμές αναμένεται να γνωρίσει αύριο το βράδυ στις 8.30 το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της πόλης μας ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ, όπου ο ιστορικός ΑΟ Αιγάλεω υποδέχεται το Κορωπί για τον ημιτελικό της διοργάνωσης του κυπέλλου μπάσκετ της ΕΣΚΑ.
Η κινητοποίηση στις τάξεις των φίλων του συλλόγου είναι μεγάλη και οι φίλαθλοι του Αιγάλεω αναμένεται να αποτελέσουν τον 6ο παίκτη της ομάδας δημιουργώντας μία ζεστή και αθλητική ατμόσφαιρα, προκειμένου να βοηθήσουν τους παίκτες του κόουτς Μιχελιδάκη στο δύσκολο έργο τους. Μπορεί το Κορωπί να είναι ομάδα της Β΄ Εθνικής, αλλά και η ομάδα του Σίτι στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ έχει δείξει τους τελευταίους μήνες απίστευτη δυναμική και επειδή ο ημιτελικός είναι μόνο ένα παιχνίδι, στο Αιγάλεω αναμένεται να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.
Όλοι οι δρόμοι αύριο Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 8.30 οδηγούν στο κλειστό γήπεδο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ» στο Αιγάλεω και εννοείται ότι θα σείεται το γήπεδο από το σύνθημα «Αυτό είναι σωστό… Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ιερά Οδό»! Πάμε Αιγαλεάρα!