ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΦΟΙΝΙΚΕΣ» Ο ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

foinarxz

 

 

…Ήγγικεν η ώρα για τον Ζέφυρο Αιγάλεω, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής 3 Απριλίου 2022, το ιστορικό σωματείο της πόλης μας, διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στην εξαιρετική οικογενειακή Ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ».

Όπως λένε οι πληροφορίες, οι προσκλήσεις σχεδόν έχουν… εξαφανιστεί, καθώς η πολυπληθής αθλητική ποδοσφαιρική οικογένεια του Ζέφυρου Αιγάλεω, δίνει βροντερό παρών όχι μόνο εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά και εκτός… δηλαδή όταν πρόκειται για διασκέδαση! Και καλά κάνουν…

Και εννοείται ότι αύριο το μεσημέρι Κυριακής 3 Απριλίου 2022, με τους Γιώργο Καγιαλάρη, Ανδρέα Χατζησαββόπουλο και Ιωάννα Κόρδα (κεντρική φώτο) στο πάλκο, θα… καεί το πελεκούδι, σε αυτή την μεγάλη γιορτή του Ζέφυρου Αιγάλεω!

 

ZX17

Φήμες, θέλουν, ότι μετά από μεγάλη πίεση, πείστηκε και δέχθηκε να ανέβει στην πίστα ο Αντιπρόεδρος του Ζέφυρου κ. Κώστας Σίνος (αριστερά στην φώτο, με το μικρόφωνο ανά χείρας, πιο πίσω οι Σπύρος Κολοκοτρώνης, Κώστας Μπρέχας), προκειμένου να μας χαρίσει εκπληκτικές μουσικές επιτυχίες, σε μία από τις σπάνιες γκεστ εμφανίσεις του!

 

 

mess