ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο ΖΕΦΥΡΟΣ!

ARXENSZEF

 

 

 

Μία συνεργασία που σίγουρα αναβαθμίζει το τοπικό ποδόσφαιρο της πόλης μας και δίνει νέα ώθηση, έγινε γνωστή πριν λίγα 24ωρα. Και επίσημα ο Ζέφυρος Αιγάλεω αποτελεί θυγατρική ομάδα του ΑΟ Αιγάλεω, έπειτα και από το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν τα δύο σωματεία, παρουσία εκπροσώπων – παραγόντων των δύο διοικήσεων στα γραφεία του ερασιτέχνη ΑΟ Αιγάλεω.

ΑΟ Αιγάλεω και Ζέφυρος ξεκινούν μία συνεργασία σύμπλευσης, η οποία προφανή σκοπό έχει να ωφεληθεί η ποδοσφαιρική νεολαία της πόλης μας, σε όλους τους τομείς. Όπως και να το κάνουμε, η ένωση δυνάμεων, συνήθως αποφέρει θετικά αποτελέσματα, και επειδή οι δύο πλευρές ζύγισαν όλα τα δεδομένα και έβαλαν διεξοδικά προς ανάλυση τις όποιες παραμέτρους, αποφάνθηκαν ότι αυτή η συνεργασία παράγει θετικά αποτελέσματα από την έναρξη της. Υπόθεση εργασίας, η οποία ξεκίνησε μεταξύ του Προέδρου του ΑΟ Αιγάλεω κ. Αντώνη Τιρτιράκη και του Σπύρου Κολοκοτρώνη πριν 2 χρόνια. Ο Κολοκοτρώνης ήταν τότε ο Τεχνικός Διευθυντής του Ζέφυρου Αιγάλεω, ενώ ως γνωστόν εδώ και λίγους μήνες, ανέλαβε εξ΄ ολοκλήρου ως Γενικός Υπεύθυνος την αναδιοργάνωση των ακαδημιών του Σίτι.

Το Αιγάλεω με την ιστορία του, τη δυναμική του και το σύγχρονο πρότζεκτ του, ο Ζέφυρος με την αυτή την οργανωμένη δομή του στις ακαδημίες, αλλά και ως σωματείο της Γ΄ ΕΠΣΑ, είναι τα στοιχεία, που συνδέονται και βάζουν σε νέα ροή το τοπικό ποδόσφαιρο της πόλης μας.

Το σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν ο Πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω κ. Αντώνης Τιρτιράκης και ο Πρόεδρος του Ζέφυρου Αιγάλεω κ. Βαγγέλης Παπαϊωακώβου, ενώ το παρών σε αυτή την επισημοποίηση έδωσαν, ο Γενικός Υπεύθυνος των ακαδημιών του ΑΟ Αιγάλεω κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης και οι Αντιπρόεδροι του Ζέφυρου Αιγάλεω, κ.κ. Κώστας Μπρέχας, Σταύρος Τασιόπουλος.

«Νομίζω ότι είναι μία ακόμη απόδειξη, πως το Αιγάλεω προχωρά με συναινετικές ενέργειες για το καλό της πόλης και της νεολαίας, σε συνεργασίες που στηρίζουν το αύριο και τον τοπικό αθλητισμό. Η συνεργασία με τον Ζέφυρο είναι μία πρώτη κίνηση ότι εμείς βλέπουμε αλλιώς τον τοπικό χάρτη του ποδοσφαίρου. Για να μην παρεξηγηθούμε, καθώς πάντα υπάρχουν… καλοθελητές, η συνεργασία αυτή δεν μας φέρνει αντιμέτωπους με άλλα σωματεία. Ίσα – ίσα, που αυτή η κίνηση ανοίγει τον δρόμο συνεργασιών. Το Αιγάλεω αποτελεί την ποδοσφαιρική μήτρα της πόλης μας, ως σύλλογος έχουμε τεράστιες ποδοσφαιρικές ευαισθησίες, παρακολουθούμε τα δρώμενα και ότι πράττουμε, επαναλαμβάνω, είναι προς όφελος των νεαρών αθλητών της πόλης του Αιγάλεω. Στην προκειμένη περίπτωση, η συνεργασία μας με τον Ζέφυρο Αιγάλεω, έχει στόχο να ανέβει το επίπεδο σε οργανωτικό και τεχνικό τομέα, και αυτά τα οφέλη να φανούν απευθείας, ιδίως, στα τμήματα υποδομών», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω κ. Αντώνης Τιρτιράκης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ζέφυρου Αιγάλεω κ. Βαγγέλης Παπαϊωακώβου επεσήμανε: «Είναι τιμή και χαρά μας, ως Ζέφυρος Αιγάλεω, να συνεργαζόμαστε στενά με το μέγεθος που λέγεται ΑΟ Αιγάλεω. Είναι μία συνεργασία, που δεν προσθέτει απλά, αλλά πολλαπλασιάζει την δυναμική του ποδοσφαίρου στην πόλη μας».

Φώτο 1 αριστερά: Σπύρος Κολοκοτρώνης, Αντώνης Τιρτιράκης, Βαγγέλης Παπαϊωακώβου, Κώστας Μπρέχας / Φώτο 2 δεξιά: Σταύρος Τασιόπουλος, Αντώνης Τιρτιράκης.

 

 

 

RAKOK