ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΒΙΟΛΙΝΤΖΗ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

 

Ο ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ARVIOL

 

 

Συνεχίζεται ακάθεκτο το «χτίσιμο» του ο Ζέφυρος Αιγάλεω (πρώην ΑΕ Αιγάέω) ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ για την περίοδο 2018-2019, όπου η ομάδα της πόλης μας, θα επανεμφανιστεί με τη νέα της ονομασία, μετά την άνοδο της από την Γ΄ ΕΠΣΑ στα μπαράζ ανόδου.
Πριν από λίγο, οι παράγοντες του Ζέφυρου Αιγάλεω, προχώρησαν σε δύο ακόμη σημαντικές κινήσεις, καθώς ανανέωσαν την συνεργασία τους, με δύο πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν και αυτοί μεγάλο μερίδιο από την επιτυχία της ανόδου. Ο λόγος για τους Βαγγέλη Βιολιντζή και Χρήστο Αρβανιτάκη.
Ο 32χρονος, ικανότατος μεσοεπιθετικός, Βαγγέλης Βιολιντζής (φώτο αριστερά), αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, που αποδεικνύει, ότι, όταν θέλεις, μπορείς…
Ξεκίνησε από πολύ μικρός στις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω, και σε επίσημα εθνικά πρωταθλήματα, έπαιξε ως μπακ – χαφ στην Δ΄ Εθνική με την ΑΕ Κρανιδίου και τον ΠΑΟ Βάρδας, επέστρεψε κάποια στιγμή στον τότε Ζέφυρο, ενώ έκανε και ένα πέρασμα από το Μοσχάτο. Το 2010 κάνει το στρατιωτικό του και μετά την θητεία του, αποχωρεί από την ενεργό δράση για 6 χρόνια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Παρά τα έξι (6) χρόνια απουσίας του, πριν από 1,5 χρόνο, λόγω της φιλικής σχέσης του με τον Βαγγέλη Κουρεντζή, κάνει την μεγάλη επιστροφή, αλλάξει πόστο, παίζοντας κυρίως στα άκρα της επίθεσης και την σεζόν 2016-2017 με την ΑΕ Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ κάνει 7 συμμετοχές. Την επιτυχημένη σεζόν (2017-2018), που ολοκληρώθηκε, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ΑΕ Αιγάλεω, καθώς κατέγραψε 21 συμμετοχές και 11 γκολ. (Ακολουθεί το μίνι ποδοσφαιρικό βιογραφικό του Χρήστου Αρβανιτάκη).

 

papaOK1 sind

papaOK2

 

 

 

 

 


Το δικό του σπουδαίο ποδοσφαιρικό αποτύπωμα στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας και των αθηναϊκών γηπέδων (και όχι μόνο) έχει και ο υψηλόσωμος αμυντικός (παίζει και ως ανασταλτικός μέσος) Χρήστος Αρβανιτάκης (δεξιά φώτο), ο οποίος ήρθε στην ομάδα στα μέσα της σεζόν που ολοκληρώθηκε από τον Διαγόρα Αιγάλεω, και αμέσως ταίριαξε στα αγωνιστικά πλάνα του σωματείου.
Ο 27χρονος συμπολίτης μας, που ολοκλήρωσε και το μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (στα Ναυτιλιακά), ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Διαγόρα Αιγάλεω και συνέχισε στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Αιγάλεω, φτάνοντας μάλιστα στο ανδρικό τμήμα, όπου κατέγραψε και παρουσίες με το Σίτι στην Β΄ Εθνική. Ακολουθεί η επιστροφή του στον Διαγόρα Αιγάλεω, όπου την σεζόν 2012-2013 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ καταγράφει 12 συμμετοχές και πανηγυρίζει την άνοδο στην Β΄ ΕΠΣΑ. Την επόμενη περίοδο (2013-2014) με τον Διαγόρα στην παραπάνω κατηγορία έχει 27 συμμετοχές, ενώ την χρονιά 2014-2015 στην Γ΄ ΕΠΣΑ έπαιξε σε 6 αγώνες. Την σεζόν 2015-2016 στην Γ΄ ΕΠΣΑ είχε 14 εμφανίσεις και 1 γκολ, ενώ το 2016-2017 καταγράφει, πάλι στην Γ΄ ΕΠΣΑ με τον Διαγόρα Αιγάλεω, 20 συμμετοχές και 4 γκολ. Την περίοδο που πέρασε (2017-2018) ξεκίνησε στο α΄ μισό της περιόδου με τον Διαγόρα Αιγάλεω στην Γ΄ κατηγορία έχοντας 5 συμμετοχές, ενώ ακολουθεί η μετακόμιση του στην ΑΕ Αιγάλεω, όπου στο β΄ μισό είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ, παίζοντας περισσότερο ως ανασταλτικό χαφ.
Πριν από τους Βιολιντζή, Αρβανιτάκη, ο Ζέφυρος ήδη έχει ανανεώσει την συνεργασία του με τους Σαράντη Χρυσοχοϊδη, Παναγιώτη Πλατανίτη, Γιάννη Κοκάρη, Λεωνίδα Παυλίδη, Κώστα Χολέβα, ενώ επέστρεψε και ο Νίκος Λιβέρης από την Ιεράπολη, που αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια ως δανεικός.

 

CLANM