ΜΕ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ ΕΠΣΑ Η ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

AE17n

 

 

Το ματς της χρονιάς για την ΑΕ Αιγάλεω, η οποία έπειτα από την κλήρωση της ΕΠΣΑ, το προσεχές Σάββατο 28 Μαίου 2018, θα αγωνιστεί στην ουδέτερη έδρα των Αγίων Αναργύρων στις 5 το απόγευμα, με την ιστορική Ένωση Βοτανικού (έτος ίδρυσης 1938), για το τελικό μπαράζ ανόδου από την Γ΄ προς την Β΄ ΕΠΣΑ.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο τελείωσε η β΄ φάση των αγώνων κατάταξης της Γ΄ κατηγορίας, όπου τελικά τις 3ες προνομιούχες θέσεις των 4 ομίλων, κατέλαβαν η Ένωση Βοτανικού, η ΑΕ Ιλίου, η ΑΕ Αιγάλεω και ο Άτταλος. Στην κλήρωση που έγινε το πρωί της Δευτέρας 21 Μαίου 2018 στα γραφεία της ΕΠΣΑ τα 2 ζευγάρια που βγήκαν ήταν Άτταλος – ΑΕ Ιλίου και ΑΕ Αιγάλεω – Ένωση Βοτανικού. Οι νικητές από αυτά τα ματς, παίρνουν την άνοδο για την Β΄ ΕΠΣΑ.
Η ΑΕ Αιγάλεω στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ ολοκλήρωσε την σεζόν στην 3η θέση με 46 βαθμούς έχοντας 13 νίκες, 7 ισοπαλίες, 4 ήττες και τέρματα 56-26, ενώ σε αγώνα κατάταξης (μπαράζ) για την κατοχύρωση της θέσης της νίκησε με 2-1 τον Τριφυλλιακό και πέρασε στην τελική φάση των μπαράζ.
Η Ένωση Βοτανικού στον 1ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ κατέλαβε την 3η θέση με 56 βαθμούς έχοντας 18 νίκες, 2 ισοπαλίες, 6 ήττες και τέρματα 65-24, ενώ στον αγώνα κατάταξης του ομίλου της κέρδισε το Παγκράτι με 2-1 στην παράταση.

 

MOUSKX