ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΒΕΡΡΑ - ΚΟΥΡΕΝΤΖΗ ΣΕ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Δυστυχώς η ΑΕ Αιγάλεω δεν τα κατάφερε να ανέβει στην Β΄ ΕΠΣΑ, καθώς στο εκτός έδρας μπαράζ του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ την περασμένη Κυριακή, έχασε από τον Πανθησειακό με 3-0. Η ομάδα της πόλης μας δεν έπιασε το 100% των δυνατοτήτων της, είχε σοβαρές απουσίες, προβλήματα τραυματισμών και τελικά δεν έκανε το όνειρο της ανόδου αληθινό. Είναι άξια συγχαρητηρίων, όμως, για την φετινή της εξαιρετική πορεία, όπου όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερα ρεπορτάζ, είναι μία ομάδα που έχει και ταλέντο και ποιότητα. Τα γκολ των νικητών σημειώθηκαν στο 32΄, στο 75΄ και στο 78΄.
ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μανώλικας, Νιώρας, Λιόντος, Βουτσινάς, Κοκάρης, Βέρρας (72΄ Μίχας), Ευθυμιόπουλος (46΄ Πλατανίτης), Αποστολάκης (64΄ Πιστόλης), Νάτσης, Λιβέρης, Σκορδίλης.


Τις επόμενες μέρες πρόκειται να γίνει η συνάντηση του Προέδρου κ. Βαγγέλη Κουρεντζή (δεξιά στην φώτο) με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιαννούλη Βέρρα (αριστερά στην φώτο), όπου οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Θα κριθούν πολλά από το συγκεκριμένο ραντεβού!