ΜΕ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΒΕΡΡΑ

ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ Η ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

BERRAS aeAigaleo


Η ΑΕ Αιγάλεω έκανε μια εκπληκτική αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ και τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας την καλύτερη πορεία από όλες τις ομάδες της πόλης, που έλαβαν μέρος σε αυτή την κατηγορία. Αν είχε ξεκινήσει και καλύτερα τις πρώτες αγωνιστικές, τότε είναι σίγουρο ότι θα είχε διεκδικήσει την άνοδο. Αυτός που πίστευε όμως πιο πολύ από όλους την ομάδα του και την εξέλιξη της από τις αρχές της σεζόν ήταν ο προπονητής κ. Γιαννούλης Βέρρας, ο οποίος σε δηλώσεις του στις αρχές της περιόδου είχε αναφέρει στην εφημερίδα μας, ότι η ΑΕ Αιγάλεω θα έκανε πορεία πρωταθλητισμού, και πράγματι έπεσε μέσα.
Σίγουρα λοιπόν ένα μεγάλο κομμάτι της φετινής μεγάλης πορείας της ΑΕ Αιγάλεω πιστώνεται στον συμπολίτη μας βετεράνο ποδοσφαιριστή κ. Γιαννούλη Βέρρα, ο οποίος είχε αναλάβει πέρυσι στα μισά της περιόδου την ομάδα, το περασμένο καλοκαίρι έκανε ριζική ανανέωση στο αγωνιστικό τμήμα με πολλά νέα παιδιά και κυριολεκτικά όλη τη σεζόν 2014 – 2015 η ομάδα του… έβγαζε φωτιές!
Αυτή η σεζόν μάλλον αποτελεί παρακαταθήκη για την ομάδα της ΑΕ Αιγάλεω, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαγγέλης Κουρεντζής και ο Γιαννούλης Βέρρας έδωσαν τα χέρια πριν από λίγες μέρες και συνεχίζουν δυναμικά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου σύμφωνα με τα πλάνα που υπάρχουν, η ΑΕ Αιγάλεω θα έχει στόχο την άνοδο. Τα σχέδια διοίκησης και Γιαννούλη Καλλίλα είναι να παραμείνουν σχεδόν οι περισσότεροι από τους παίκτες του φετινού ρόστερ, ενώ θα γίνουν και ορισμένες καλές μεταγραφές πάλι νέων ταλέντων, οι οποίες θα ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα.
«Δουλέψαμε πολύ όλη τη φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε και νομίζω ότι πρώτα από όλα αυτό αποτελεί δικαίωση για τους παίκτες μου, τους οποίους πίστευα και νομίζω ότι μπολιάσαμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό σύνολο. Είχαμε πολύ κοντά μας την διοίκηση υπό τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Κουρεντζή και πάνω σε αυτή την καλή συνεργασία διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και παικτών, θα συνεχίσουμε ακόμη πιο ισχυρά το έργο μας. Για εμάς που είμαστε μέσα στην ομάδα και ζούσαμε τις προπονήσεις, η πορεία μας δεν αποτελεί έκπληξη. Νομίζω ότι οι παίκτες μου έχουν πολλά ακόμη να δώσουν, φέτος έδειξαν κάποιο ποσοστό της δυναμικής τους και είμαι σίγουρος ότι εφόσον αποκτήσαμε την απαιτούμενη ομοιογένεια, θα επανέλθουμε ακόμη πιο δυναμικοί για να στοχεύσουμε ψηλά τη νέα σεζόν», δήλωσε ο κ. Βέρρας.
Για την ώρα οι παίκτες της ΑΕ Αιγάλεω συνεχίζουν τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια, όπου δοκιμάζονται και κάποιοι παίκτες. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τα μέσα Ιουνίου.