ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

 

ΔΗΜ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ"

ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΓΚΑΣ

 


Η πόλη στην οποία ζούμε επιβάλλεται να γίνει περισσότερο ανθρώπινη. Θα πρέπει να υπάρχει εύκολη πρόσβαση απ όλους τους πολίτες. Η Αγία Βαρβάρα έχει χάσει την ταυτότητα της, η απραξία και η αδράνεια της παρούσας δημοτικής αρχής αποτελεί ένα κάλεσμα για ΑΛΛΑΓΗ προς μια πόλη η οποία θα είναι περισσότερο πράσινη, με σεβασμό στους θεσμούς, στην επιχειρηματικότητα, στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες-ικανότητες, σε μια πόλη που θα σέβεται το πρόβλημα και την ανάγκη του κάθε δημότη.
Ως νέος που ενδιαφέρομαι για το καλό της πόλης μου και νοιάζομαι για το ποιοτικό βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της, αποδέχτηκα το κάλεσμα του Υποψηφίου Δημάρχου Μιχάλη Γιάγκα να συμμετέχω στο συνδυασμό Αγία Βαρβάρα-Δυνατή Πόλη. Είμαι διατεθειμένος να σταθώ δίπλα στο Μιχάλη Γιάγκα και στην ομάδα του για να αλλάξουμε την πόλη μας προς το καλύτερο δυνατό.
Βασική προτεραιότητα και κύριο μέλημά μου είναι οι νέοι άνθρωποι της Αγίας Βαρβάρας που αποτελούν το ΑΥΡΙΟ αυτής της πόλης να βρεθούν στον αφρό και όχι στον πυθμένα όπως τους ήθελαν τα προηγούμενα χρόνια. Για το λόγο αυτό το σύνθημα είναι ένα:

«Οι νέοι μπροστά-Είναι το μέλλον της Αγίας Βαρβάρας, το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης».