ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ

 

ΔΗΜ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ"

 

 

 

"ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ"

 

  • Κ.Βασιλάκο ποιό είναι το μήνυμα που θα θέλατε να απευθύνεται στους συμπολίτες μας;

-Μια απλή αλήθεια , ότι δηλαδή ο Θοδωρής ο Βασιλάκος, ο πατέρας, ο παππούς , ο εργαζόμενος, ο οικογενειάρχης , θα παραμείνει και ως δήμαρχος ο ίδιος απλός άνθρωπος που ξέρουν όλοι. Καμία επιτυχία δεν θα αλλοιώσει το χαρακτήρα μου.

 

  • Ποια θα ήταν η προτεραιότητα σας ως δήμαρχος;

-Να εφαρμόσω την ενότητα στην πράξη, για να προχωρήσουμε γρήγορα τα επείγοντα θέματα του δήμου που απαχολούν τους δημότες, με έμφαση στην κοινωνική πολιτική και στην καθημερινότητα του πολίτη.

 

  • Ποιο νομίζεται ότι θα είναι το αποτέλεσμα του συνδιασμού σας;

-Κ . Δίπλα θα σας πω όσο γίνεται απλούστερα. Η ποιότητα του συνδυασμού μας είναι τέτοια και έχει τόση ανταπόκριση από τους πολίτες του δήμου μας, που πιστεύω ότι και η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη μπορεί να ξεπεραστεί την μέρα των εκλογών. Αισθανόμαστε διαρκώς αυξανόμενη την αγάπη του κόσμου.

 

  • Κ . Βασιλάκο σ'αυτές τις εκλογές έχουμε ρεκόρ συνδυασμών και υποψήφιων.

Ποιο είναι το σχόλιο σας;

-Κ . Δίπλα είμαι ένας συνειδητός πολίτης που έχει εκλεγεί ήδη για 5 φορές δημοτικός σύμβουλος της πόλης μας. Πιστεύω ότι παρά τη όποια κριτική που μπορεί κάποιος να μου ασκήσει, δεν θα βρεθεί κανείς έντιμος άνθρωπος να αμφισβητήσει ότι είμαι βαθιά δημοκράτης. Ως δημοκράτης λοιπόν δεν μπορώ παρά να χαίρομαι. Γιατί δημοκρατία σημαίνει συμμετοχή.

 

  • Κ . Βασιλάκο η Αγία Βαρβάρα σας έχει τιμήσει 3 φορές , όσον κανέναν άλλο, με την πρωτιά σε σταυρούς προτίμησης σε δημοτικές εκλογές. Αισθάνεστε αυξημένη ευθύνη γι'αυτό;

-Πράγματι ήδη η πόλη μας με έχει τιμήσει με τρόπο όχι μόνο μοναδικό αλλά και συγκινητικό. Για όλους αυτούς έχω μία μόνο απάντηση ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.