Ειρήνη ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ: 20 χρόνια μάχιμη με το συνδυασμό «Η δική μας πόλη» και συνεχίζει στηρίζοντας Καπλάνη

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες,

Θέλω να σας ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου 20 χρόνια τώρα και με εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλο προκειμένου να συμβάλω στην ανάπτυξη της πόλης μας.

Βασική μου επιδίωξη ήταν να ανταποκριθώ έμπρακτα με υπευθυνότητα, συνέπεια και ήθος στις προσδοκίες σας από όποια θέση ευθύνης κι αν βρέθηκα.

Με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά μου στην πόλη μας, με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια, αγάπη και αυτοσεβασμό, υποστήριζα πάντα με ανθρωπιά, θάρρος και παρρησία αυτό που θεωρούσα σωστό για το καλό της πόλης και των συμπολιτών μου.

Θα εξακολουθήσω να πορεύομαι όπως πορεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια με όρεξη, διάθεση, αποφασιστικότητα, όραμα και αλληλεγγύη για ακόμα καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους τους συμπολίτες μου, όπως έπραξα έως τώρα.

Εσείς εφόσον θεωρείτε ότι τίμησα την ψήφο σας με την προσφορά μου όλο αυτό το διάστημα της πορείας μου στην δημοτική αρχή, σας ζητώ και πάλι να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω στην «Δική μας πόλης την ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ», με Δήμαρχο τον Γιώργο Καπλάνη.

Ειρήνη Ανδρουλάκη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

με την παράταξη «Η δική μας πόλη»