Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΚΟΣ

ΣΤΗΝ “ΠΟΛΗ ΜΑΣ”

BIGARXOK

 

 

Αναδημοσιεύουμε, τις δηλώσεις που μας παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Γιώργος Μπίκος, στην έντυπη έκδοση μας, “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ” (φύλλο 272).

Τόνισε ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Γιώργος Μπίκος:

«Έχουμε ξεκινήσει θετικά στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, αν λάβουμε υπ’ όψιν, ότι κατά την μεταγραφική περίοδο, κάναμε αρκετές προσθήκες, που ήταν απαραίτητες, προκειμένου να “χτίσουμε” ένα αξιόμαχο και καλό αγωνιστικό σύνολο. Μία τέτοια συνθήκη θέλει υπομονή και πολύ δουλειά, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πίστη στο έργο μας. Δεν είναι αριθμητικός ο στόχος μας, να τερματίσουμε δηλαδή 1οι, 2οι ή, κάτι άλλο. Αλίμονο, ποιος δεν θέλει, με πρώτο εμένα, να κάνουμε μία καλή πορεία και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά. Στόχος είναι να έχουμε ένα καλό ποιοτικό σύνολο και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Άλλωστε μία ομάδα, και δει ένας ιστορικός σύλλογος, όπως η ΑΠΕ, δεν κρίνεται από μια πορεία σε μία σεζόν. Αντίθετα, μία καλή πορεία, που αυτό θέλουμε, βάζει τις βάσεις για το επόμενο βήμα, που περισσότερο θα έχει, επαναλαμβάνω, το ποιοτικό ποδοσφαιρικό αποτύπωμα.

Ο στόχος είναι, λοιπόν, να διατηρείται η ομάδα, όχι, σε μία σεζόν, αλλά πιο μακροπρόθεσμα, σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, παραμένοντας μεταξύ των καλύτερων αθηναϊκών ομάδων, δηλαδή της Α΄ ΕΠΣΑ, σε μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα.

Επιτρέψτε μου, να σας πω, ότι ως παίκτης της ομάδας, από μικρή ηλικία, μέχρι την μεγαλύτερη παραγωγική ποδοσφαιρική ηλικία μου, γαλουχήθηκα σε μία ΑΠΕ, όπου έγινε γνωστή όχι μόνο στην Αττική, αλλά σε όλη την Ελλάδα, με την συνεχή, εκπληκτική, περίπου 15ετή διαδρομή της, αρχικά στην Α΄ Αθήνας και μετέπειτα στις εθνικές κατηγορίες. Δεν θεωρώ ότι είναι εύκολο το έργο μας, αλλά έχουμε και την θέληση και την όρεξη, και την πίστη.

Επίσης, να προσθέσω, ότι, δεν λειτουργούμε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, μεμονωμένα, δηλαδή, μόνο ότι αφορά το ανδρικό τμήμα, αλλά να έχετε υπ’ όψιν σας, πως έχουμε γνώση, πλάνο, σχετικά και με τις ακαδημίες μας, με μία πιο συνολική εικόνα. Ήδη, στο ανδρικό τμήμα, παίζουν και μετέχουν παίκτες από τις ακαδημίες μας, αλλά ευελπιστούμε, και εργαζόμαστε πάνω σε αυτό, έτσι ώστε, σεζόν με την σεζόν, στην ΑΠΕ να προωθούνται παιδιά της πόλης μας, και να φορέσουν την φανέλα με τον θυρεό της Αγίας Ελεούσας στο στήθος τους.

Κλείνοντας, να σας αναφέρω, ότι προσωπικά για μένα, η ΑΠΕ είναι κάτι παραπάνω από ιδέα. Αντιλαμβάνομαι την ευθύνη, το καθήκον και το ιστορικό χρέος, απέναντι στην ομάδα και την πόλη της Αγίας Βαρβάρας. Η ΑΠΕ είναι ο θεσμός της Αγίας Βαρβάρας, που συνδέει την ιστορία και την δυναμική, τούτης εδώ της πόλης».

 

 

BIGMESS

 

 

BIKOSMAKOK