ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΑΠΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!

ARXAPEEE

 

 

Την πρώτη απώλεια βαθμών εντός έδρας είχε η αήττητη και πρωτοπόρος του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, παρεχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στον Άγιαξ Ταύρου.

Αποτέλεσμα, που κράτησε την Αγία Ελεούσα, μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας. Ντέρμπι ήταν, σίγουρα η ΑΠΕ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα της, αλλά και η ισοπαλία, που διατηρεί το αήττητο της και “χτίζει” το μέταλλο της, κρίνεται ως θετικό συμπέρασμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Επίσης θετικό είναι, ότι σε αυτό το τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι της, ανέβηκε πιο πολύ κόσμος από κάθε άλλη φορά στο γήπεδο “Ριμινίτικα” της Αγίας Βαρβάρας, και μάλιστα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς στην πόλη μας, έκοψε τα περισσότερα εισιτήρια από κάθε άλλη φορά! Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και να υπάρξει σταδιακή, έστω πρόοδος, στην προσέλευση κόσμου. Και αυτός είναι ένας στόχος της διοίκησης του Γιώργου Μπίκου, που “δουλεύει” προς αυτή την κατεύθυνση με διάφορους τρόπους, αλλά περισσότερο με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Στο σημερινό ματς με τον Άγιαξ Ταύρου, επίσης ξεχωρίζει το στοιχείο της χρησιμοποίησης – ντεμπούτο του 16χρονου πορτιέρο Δημήτρη Τζωρτζακάκη (κεντρική φώτο), ο οποίος κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ΑΠΕ, αντικαθιστώντας τον βασικό Νικήτα Αλεξόπουλο (κεντρική φώτο), που λόγω τραυματισμού ήταν εκτός πλάνων και αναμένεται να επιστρέψει σε 15 μέρες. Να σημειώσουμε ότι ο Τζωρτζακάκης είναι ο 3ος τερματοφύλακας που χρησιμοποιεί ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας Νίκος Κουνάδης, σε αυτές τις πρώτες οκτώ (8) αγωνιστικές, καθώς συμμετοχή έχει καταγράψει και ο Χρήστος Ναβροζίδης (στην πρεμιέρα με το Χαλάνδρι).

Στα αρνητικά του ντέρμπι με τον Άγιαξ Ταύρου, ο τραυματισμός του 19χρονου μέσου Θανάση Γκουτίδη (κεντρική φώτο), ο οποίος έως τώρα είχε καλή παρουσία με την ΑΠΕ, καταγράφοντας έξι (6) συμμετοχές και δύο (2) γκολ. Στον παίκτη τοποθετήθηκε νάρθηκας στον καρπό του, και ίσως χρειαστεί και αυτός κάποιο ικανό χρονικό διάστημα (15 με 20 μέρες) για να επιστρέψει σε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Όσο αφορά την αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ταύρου, στο 11΄ ο Καραδήμας (κεντρική φώτο) σημείωσε το 1-0 για την ομάδα της πόλης μας και στο 12΄ ο Μαρούσης με φοβερό σουτ από πολύ μακριά, βλέποντας τον νεαρό Τζωρτζακάκη εκτός θέσης, πέτυχε το 1-1.

Στο 87΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα (10) παίκτες λόγω αποβολής του Χ. Σέχου με 2η κίτρινη κάρτα.

 

Πολύ καλή, προσεκτική και ακριβοδίκαιη η διαιτησία του έμπειρου Μπαϊρακτάρη και των συνεργατών του, Νικολάου Χ. και Κουκόπουλου.

 

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Τζωρτζακάκης, Μαζμανίδης (76' Πατσατζόγλου), Κρητικός, Μπάκας Αλ., Μπίκος, Κυβέλος, Σωτηρόπουλος (58' Τουφεξίδης), Κατσικογιάννης, Καραδήμας, Γκουτίδης (82' Μπάκας Π.), Κοπανάς (76' Κέσκος)

 

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Ξυδιάς, Χασιώτης, Καβαλάρης, Μαρούσης, Σέχου Χ., Παπαευθυμίου, Παπανδρέου (82' Μπαρμπαλιάς), Τρακόσης, Σέχου Σ., Πάσα (89' Παπακωνσταντίνου), Στατήρης (70' Αναστασόπουλος)

 

* Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 στην "ΕΠΑΥΛΗ" στο Χαϊδάρι θα διοργανώσει η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα την ετήσια χοροεσπερίδα της

 

 

BIKOSMAKOK

 

 

DD1A

 

 

 

DD2A

 

 

DD3A

 

 

 

BIKOSMAKOK