ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΙΟΥΤΗ ΚΟΡΝΕΛΑΚΗ

 

ΔΗΜ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ"

ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ

 

 

Κατάγομαι από την Σητεία Κρήτης Είμαι παντρεμένη με τον Ηπειρώτη Γεώργιο Σιούτη , Πολιτικό μηχανικό και έχουμε τρεις κόρες: την Ματίνα, την Σμαράγδα και την Μαρία Μέλανι πτυχιούχους ΑΕΙ. Είμαι πτυχιούχος Πολιτισμολόγος Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Διακοσμήτρια-Σχεδιαστρια Εργάζομαι στο οικογενειακό Τεχνικό Γραφείο Σιούτη- Σαμέλη.
Συμμετέχω εθελοντικά στις δομές Αλληλεγγύης του Δήμου μας Τράπεζα Χρόνου και Κοινωνικό Φροντιστήριο. Είμαι Τακτικό Μέλος στην Επιτροπή Δημόσιας Διαβούλευσης του Δήμου μας. Διετέλεσα: Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (για όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) του Δήμου Αγίας Βαρβάρας. Γενικός Γραμματέας και Ειδικός Γραμματέας. στην Ένωση Κρητών Αγ. Βαρβάρας. Μέλος Δ.Σ: της Κινηματογραφικής Λέσχης, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και Τακτικό Μέλος Δ.Σ. ΔΗΚΕΑΒ.
Την αγάπη μου και το ενδιαφέρον μου για μια καλύτερη και ανθρώπινη πόλη τα έχω αποδείξει με την ανιδιοτελή μακροχρόνια προσφορά μου στα δημοτικά δρώμενα, στην εκπαιδευτική κοινότητα και στα πολιτιστικά γεγονότα χωρίς να είμαι Δημοτική Σύμβουλος. Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω και από θέση ευθύνης. Η εκλογή μου εξαρτάται από την εμπιστοσύνη της ψήφου σας.