ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΛΥΜΠΟΥΣΑΚΗ

 

ΔΗΜ.ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ"

ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΟΖΙΚΑ

 

 

Αγαπητοί φίλοι και γείτονες,
Συνδημότες, κάτοικοι της Αστυθέας και του Ελαιώνα,
Απευθύνομαι πρώτα σε εσάς, με την αμεσότητα που μου επιτρέπεται, από το γεγονός ότι μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά, την Αστυθέα μας. Εδώ πήγα σχολείο, εδώ παντρεύτηκα, εδώ πήγαν και τα παιδιά μου σχολείο και εδώ οικοδόμησα ολόκληρη τη ζωή μου, σ΄αυτή τη γειτονιά, στην πόλη μας, το Χαϊδάρι.
Η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τη γειτονιά μας, την Αστυθέα και τον Ελαιώνα, το γνήσιο και αυθεντικό Χαϊδάρι της καρδιάς μας, με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό «Πάμε να Ενώσουμε το Χαϊδάρι» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Ανδρέα Μποζίκα.
Αντιλαμβάνομαι ως χρέος μου και αισθάνομαι έτοιμη και κατασταλαγμένη, να προσφέρω άδολα και από ψυχής, στους συμπολίτες μου. Δεν τρέφω αυταπάτες για τις συνθήκες ζωής που επικρατούν γύρω μας, τις δυσκολίες και τα αδιέξοδα. Έχω μάθει όμως από τις σπουδές μου, από τον τρόπο που ανέθρεψα τα παιδιά μου, να είμαι διαλλακτική, να προσπαθώ να βρω λύσεις, να ανακουφίζω και να συμπαραστέκομαι, με άμεσο και πρακτικό τρόπο.
Πιστεύω ότι μπορώ να κατανοήσω το διπλανό μου, να αφουγκραστώ την αγωνία του, να εργαστώ με πάθος για να βρεθούν λύσεις στον κοινωνικό χαρακτήρα, που κατά τη γνώμη μου πρέπει να υπηρετεί μια δημοτική αρχή.
Πρώτα - πρώτα, εμπιστεύομαι και θεωρώ ως πυρήνα της όποιας συμμετοχής στην αυτοδιοίκηση, τον άνθρωπο και τη γειτονιά του.
Θέλω να προσφέρω στις κοινωνικές δομές του δήμου μας και νομίζω ότι αν με την ψήφο σας μου το υποδείξετε, θα τιμήσω υπεύθυνα την επιλογή σας.
Η περαιτέρω ανάπτυξη των κοινωνικών δομών του Δήμου μας είναι εφικτή. Με συγκεκριμένο σχέδιο, ειδικό γραφείο ανταλλαγής εμπειρίας με ευρωπαϊκές πόλεις, ένταξη δράσεων υπό την αρωγή κοινοτήτων της Ομογένειας, το θεσμό του αναδόχου για κοινωνικό φαρμακείο και παντοπωλείο, πολλά μπορούν να γίνουν.
Ιδέες που γίνονται πράξη υπάρχουν.
Διάθεση για σκληρή δουλειά υπάρχει.
Και από μεριάς μου, δέσμευση – υπόσχεση:
Με σοβαρότητα, με ευαισθησία και με έργο θα πετύχουμε!


ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ