ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ

ΣΤΙΣ “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ”

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ!

 

 

Ξεχωρίζει εδώ και δεκαετίες το ιστορικό Αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» του άψογου, συμπολίτη μας, επαγγελματία, Γιώργου Κουφόπουλου, στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα!

Ποιότητα και καλές οικονομικές τιμές είναι τα στοιχεία, που οι καταναλωτές έχουν τις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» ψηλά στην αγοραστική συνείδηση τους!

Ειδικά, σε αυτή την εορταστική περίοδο και για την Μεγάλη Εβδομάδα, εννοείται ότι οι περίφημες «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» του, εκ Νάξου ορμώμενου, Γιώργου Κουφόπουλου, είναι στα καλύτερα τους και προσφέρουν τα Πασχαλινά Καλούδια τους, σε απίστευτα χαμηλές τιμές, καθώς όπως έχουμε πει, ο εν λόγω φίλος και ιδιοκτήτης, σέβεται τους κατοίκους και καταναλωτές της πόλης μας, αναγνωρίζοντας τις εποχές που ζούμε!

Και ο Γιώργος δεν ζει αλλού, στην Αγία Βαρβάρα ζει και μεγαλώνει τα παιδιά του!

Για να μην μακρυγορούμε, όμως, στις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» θα βρείτε, ειδικά για αυτές τις μέρες της Χριστιανοσύνης, όπως επιτάσσουν τα ήθη και έθιμα μας, Κουλουράκια, Τσουρέκια και Πασχαλινά Αυγά, κ.α.

Τσουρέκια νηστίσιμα, απλά, γεμιστά, με μπουένο, αλλά και πραλίνα, αλλά και με επικαλύψεις.

Πασχαλιάτικα Σοκολατένια Αυγά για μικρούς και μεγάλους, με καραμέλες, με σοκολάτα υγείας, με σοκολάτα γάλακτος, σοκολατένια Ζωάκια, Λαγουδάκια, κτλ.

Παραδοσιακά κουλουράκια, Σμυρνέϊκα κουλουράκια, Κουλουράκια απλά, Λαδιού, με γεύσεις Καρυδιού, Αμυγδάλου, Πορτοκαλιού, Βανίλιας, Σμυρνεϊκα κουλουράκια του “Παππού”, Κουλουράκια του “Μεθυσμένου”, κοτσίδα ανάμεικτο, κοτσίδα βανίλια χωρίς ζάχαρη, κουλουράκια κανέλα – σουσάμι.

Ακόμη, σας παραθέτουμε μερικά ακόμη από τα αυθεντικά προϊόντα του (καθώς η ποικιλία του καταστήματος είναι ατελείωτη), όπως Κριτσίνια απλά, αλλά και ηλιόσπορου, κανέλας, μπίρας, τομάτας, σικάλεως, καλαμποκιού, ηλιόσπορου, κριτσινοκούλουρα χαρουπιού, κρίκους σε πολλές γεύσεις, παξιμαδάκια απλά, και με γεύση κακάο, σταφίδας, αμυγδάλου, γλυκανίσου και παξιμαδάκι “δάκρυ”, βουτήματα, πτι-φουρ μήλου, κούκις, σοκολάτας, φράουλας, κ.α., μπάρες σοκολάτας, δημητριακών και βρώμης, μουστοκούλουρα, κριθαροκουλούρες, βεβαίως – βεβαίως ταψάκια σιροπιαστά, τούρτες απλές και παγωτού… και πάει λέγοντας!

Μάλλον θυμήθηκα πολλά, αλλά σίγουρα στις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» θα βρείτε και δεκάδες άλλες επιλογές γλυκών ή, αλμυρών σνακ!

Ακολουθεί ένα… ολόφρεσκο μίνι – πασχαλιάτικο φωτορεπορτάζ από τις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ»!