…ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΧΑΛΒΑ

ΤΟΥ Μ. ΚΟΣΜΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

 

Εννοείται ότι Καθαρά Δευτέρα και Σαρακοστή, χωρίς τον περίφημο - φημισμένο Χαλβά, του Μ. Κοσμίδη, δεν γίνεται!

Τηρούμε, ευλαβικά, τα έθιμα και τις παραδόσεις με τον αυθεντικό Χαλβά του Μ. Κοσμίδη, προμηθευόμενοι το εκλεκτό προϊόν από το πρατήριο της εταιρείας, που εδρεύει επί της Κεντρικής οδού Ελ. Βενιζέλου στην Αγία Βαρβάρα (πλησίον του ομώνυμου Ι.Ν.), ή, από τα εκατοντάδες άλλα σημεία πώλησης ανά την επικράτεια και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και καταστήματα, που εμπορεύονται τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας.

Ειδικά αυτά τα 24ωρα, όπως αύριο Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, αλλά και την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, το πρατήριο της εταιρείας «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ», λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο (από νωρίς το πρωί στις 8 έως αργά το απόγευμα στις 8), προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πολυπληθείς καταναλωτές της.

Αξία ανεκτίμητη για τον καλύτερο Χαλβά, μόνο στον Μ. Κοσμίδη στην Αγία Βαρβάρα, με την μυστική συνταγή του Παππού Κοσμίδη, που κρατά τις ρίζες από το 1922 στην Κωνσταντινούπολη!

Χαλβάς χειροποίητος – χύμα με γεύση αμύγδαλο, κακάο, μέλι, σοκολάτα / αμύγδαλο, βανίλια, όπως και χωρίς ζάχαρη, αλλά και επίσης σε συσκευασίες με γεύσεις, βανίλια / στέβια, κακάο / στέβια, αμύγδαλο / στέβια, ολικής άλεσης, μέλι, σοκολάτα / αμύγδαλο, κακάο, αμύγδαλο, βανίλια,… ουφ κουράστηκα, και άλλες πολλές θεσπέσιες επιλογές!

Από πολύ νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, το πρατήριο Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ στην Αγία Βαρβάρα, βρίσκεται στις επάλξεις, προκειμένου να προμηθευτούμε τον καλύτερο αυθεντικό Χαλβά.