ΚΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

ΣΤΗΝ Β΄ ΕΣΚΑ

 

POLYOM1

 

 

Δεύτερη συνεχόμενη παρουσία στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ ΕΣΚΑ και την σεζόν 2017-2018 για την ελπιδοφόρα ομάδα του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, η οποία έπειτα από την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της Ένωσης (ΕΣΚΑ) την περασμένη Τετάρτη, θα μετέχει στον 1ο όμιλο της κατηγορίας. Η κλήρωση για την ομάδα της πόλης μας θεωρείται καλή σε σχέση με τον όμιλο που μετείχε πέρυσι και αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι ο Πολυνίκης συνέλεξε και εμπειρίες από την παρθενική του παρουσία στην κατηγορία, σίγουρα βλέπει πιο θετικά την νέα αγωνιστική περίοδο.
Όσο αφορά τον 1ο όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑ για την σεζόν 2017-2018 και τα επιμέρους στοιχεία για τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, η ομάδα της πόλης μας στο νέο πρωτάθλημα θα συναντηθεί ξανά με τους Θεμιστοκλή Αιγάλεω, Εθνικό Ελληνορώσων, Κουκουβάουνες, Κτησιφών Παιανίας, Αναγέννηση Πετρούπολης, ομάδες με τις οποίες ήταν στον ίδιο όμιλο και την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Στον όμιλο του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας υποβιβάστηκαν από την Α΄ ΕΣΚΑ και θα μετέχουν οι Αίολος – Ταύρος και ΦΕΑ, ενώ από τον περσινό 1ο όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑ ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας θα έχει αντιπάλους στον φετινό δικό του όμιλο το Γαλάτσι, την Κηφισιά και τον Καρέα. Σχετικά με την Κηφισιά να αναφέρουμε ότι είναι η πρώτη επιλαχούσα ομάδα της Β΄ ΕΣΚΑ, που εφόσον υπάρξει κάποια τελευταία αλλαγή στην Α΄ ΕΣΚΑ (συγχώνευση, κτλ.), τότε η ομάδα των Βορείων Προαστίων παίρνει την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία και την θέση της στην Β΄ ΕΣΚΑ, λαμβάνει ο Εύνικος Άνω Λιοσίων, που είναι επιλαχών από την Γ΄ ΕΣΚΑ.
Τέλος, στον όμιλο του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, θα μετέχουν και οι ΑΕΚ Περιστερίου, Ίριδα Πετρούπολης, Τούφας, ομάδες που είναι νεοφώτιστες και κέρδισαν την άνοδο τους από την Γ΄ στην Β΄ ΕΣΚΑ.
Να σημειώσουμε ότι την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2016-2017) στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑ, ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας, κάνοντας εκπληκτική πορεία, πέτυχε πανεύκολα την παραμονή του στην κατηγορία και μάλιστα έμεινε εκτός των μπαράζ ανόδου για έναν (1) μόλις βαθμό. Η ομάδα της πόλης μας αν και νεοφώτιστη τερμάτισε στην 6η θέση με 41 βαθμούς, έχοντας 15 νίκες, 11 ήττες και σύνολο πόντων 1657-1582.


Αναλυτικά ο 1ος όμιλος της Β΄ ΕΣΚΑ για την περίοδο 2017-2018:
1. ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006
2. ΦΕΑ Ν.Φ-Ν.Χ
3. ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ
4. ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ
5. ΑΟ ΚΑΡΕΑΣ
6. ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ
7. ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ
8. ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
9. ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Δ.Π
10. ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
11. ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ
12. ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
13. ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
14. ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

POLYOM