ΤΟ «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ» ΧΟΡΗΓΟΣ

 

ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ!

 

 

 

Μία υγιής επιχείρηση, η οποία αποδεδειγμένα αγαπάει και συνεισφέρει στον αθλητισμό και σε κοινωνικούς φορείς των δυτικών προαστίων της Αθήνας, αποτελεί το κορυφαίο ψητοπωλείο, σουβλακερί και γυράδικο (όπως θέλετε πέστε το, απλά είναι κορυφαίο), «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ». Το εν λόγω φημισμένο κατάστημα εστίασης με επικεφαλής τον δραστήριο επιχειρηματία κ. Άρη Χρονόπουλο (και μέλος του ΔΣ του ΑΟ Χαϊδαρίου), είναι πλέον και χορηγός της ομάδας μπάσκετ της πόλης μας, του ΠΟΛΥΝΙΚΗ, δείχνοντας και έμπρακτα ότι πάντα δίνει το παρών σε καλές προσπάθειες, που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό!
Το ψητοπωλείο «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ», βρίσκεται στο Χαϊδάρι και έχει αποκτήσει πλέον χιλιάδες (ναι τολμώ να το πω) θαυμαστές όχι μόνο στον γειτονικό δήμο, αλλά και στις όμορες πόλεις, καθώς συνδυάζει πάνω από όλα ποιότητα, ποικιλία προϊόντων, ταχύτητα παράδοσης και φυσικά πάνω από όλα τις καλύτερες τιμές! Για σουβλάκι και όλα τα συναφή, εννοείται επιλέγουμε το εκπληκτικό «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ» και θα… γλύφετε τα δάχτυλα σας!
 ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «Καλώς τους» από το 2001: Στρατάρχου Καραϊσκάκη 32, Χαϊδάρι, Πλατεία Ηρώων, τηλ: 210/5911686, 210/5911426, 6981 856660
 www.Kalwstous.gr – Ώρες διανομής: 11.30 – 24.30 – Παράδοση σε Χαϊδάρι, Δαφνί, Αφαία, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, όρια Περιστερίου, Σχιστού, Κορυδαλλού.
Το κατάστημα διαθέτει NOVA. Ειδικά μενού για κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράδοση με την παραγγελία σας και με προϊόντα από το περίπτερο.