ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ…

 XA KINA

 


Ένας επιφανής συμπολίτης μας και συγκεκριμένα ο παλαιός δημοτικός σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου βρίσκεται από σήμερα το πρωί στην Κίνα. Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ως Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΕΑ) είναι μεταξύ της πολυπρόσωπης αντιπροσωπείας που συνοδεύει τον Πρωθυπουργό της χώρας μας Αλέξη Τσίπρα στην επίσημη επίσκεψη του στην Ασιατική χώρα. Η συμμετοχή αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση του ρόλου του ΕΕΑ στην προώθηση των συμφερόντων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

XA KINA 02


Στην αποστολή στην Κίνα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο Υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο Υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, ο Αναπληρωτής Υπουργός αρμόδιος για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας κ.ά. Την αποστολή συμπληρώνουν 40 θεσμικοί φορείς και επιχειρηματίες.
Η ελληνική κυβερνητική και επιχειρηματική αποστολή θα έχει, μεταξύ άλλων, συναντήσεις για επιχειρηματικές συνεργασίες: με τον με τον πρόεδρο του Wanda Group, με τον πρόεδρο της ALIBABA, με τον Πρόεδρο της Cosco, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της HUAWEI και επίσκεψη στο τεχνολογικό πάρκο της HUAWEI, με τον Πρόεδρο της κινεζικής επενδυτικής εταιρείας Fosun, με τη διοίκηση του κέντρου έρευνας και ανάπτυξης της ΖΤΕ, με επιχειρηματίες σε Επιχειρηματικό Φόρουμ, με τον δήμαρχο Σαγκάης Γιανγκ Ξιονγκ.