..."ΚΑΝΩ ΦΥΛΑΚΗ

 

ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ"

 

 

erwthmatiko

 

Περιπέτειες με τη δικαιοσύνη έχει ο γνωστός καλλιτέχνης Βασίλης Παϊτέρης, ο οποίος σε συνέντευξή του στο "Λοιπόν" αποκαλύπτει τον γολγοθά του...

«Γράφω κάποια τραγούδια και θέλω να κάνω κι ένα ντουέτο. Ορισμένα λεφτά που παίρνουμε από την ΑΕΠΙ, κι αυτά «ριχτά», γιατί και η ΑΕΠΙ μας «ρίχνει» χρόνια τώρα, κι έχω να σούρω πολλά. Μου δίνουν κάθε 6 μήνες 150-200-300 ευρώ, τα οποία δεν τα παίρνω, μου τα κρατάει η εφορία, γιατί χρωστάω 300 τόσες χιλιάδες ευρώ, επειδή αγόρασα ένα οικόπεδο στην Αγία Βαρβάρα, επάνω στο βουνό, κι έχω φτιάξει ένα σπίτι, παράνομο. Γιατί εκεί και ο δήμαρχος ακόμα είναι παράνομος, έχει φτιάξει μια μεγάλη καφετέρια παράνομη. Όλοι εκεί έχουν φτιάξει σπίτια που δεν έχουν άδεια. Μου έκανε ο δήμαρχος 150 μηνύσεις και μου τις έστελνε τέσσερα στενά πιο πέρα, να μην τις παίρνω και να με δικάζουν ερήμην. Δεν ήξερα τίποτα. Με δικάζουν 300 τόσες χιλιάδες και 18 χρόνια φυλακή» αποκάλυψε ο Βασίλης Παϊτέρης στο Λοιπόν.

 

paiteris


Και συνέχισε: «Έχω κάνει τα 12 χρόνια κοινωφελή εργασία σε δήμους και τώρα κάνω τα υπόλοιπα. Κάνω φυλακή τώρα. Έχω κάνει 6 χρόνια στο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου και τα άλλα 6 στο Δήμαρχο Ιλίου. Κάθε τόσο μου γίνεται δικαστήριο από την εφορία και με δικάζουν και άντε πάλι συνέχεια στο θέμα. Ανεβαίνουν τα λεφτά και η φυλακή. Δεν θα σταματήσω, θα είμαι μία ζωή φυλακισμένος και θα χρωστάω. Με κυνηγάνε...»

[πηγή: www.govastileto.gr]