ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΔ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ

 

Πολύ μάχιμος και μέσα στα πράγματα, ενόψει των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, ο Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, ο οποίος ποτέ δεν έχει κρύψει τις ιδεολογικές και κομματικές καταβολές του.
Όπως μαθαίνουμε, ακούμε, βλέπουμε και συμπεραίνουμε, ο νεαρός Αντιδήμαρχος έχει βάλει φουλ τις μηχανές στηρίζοντας με όλα τα μέσα τον εκλογικό αγώνα της ΝΔ. Στο πλαίσιο αυτό, συνεχείς είναι οι επαφές του, τόσο σε κεντρικό επίπεδο, στη Συγγρού, με κορυφαία στελέχη του κόμματος, όσο και σε τοπικό επίπεδο με μέλη και φίλους της ΝΔ.
Ταυτόχρονα, νευραλγικός είναι και ο ρόλος του στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, αφού ως γνωστόν είναι ένα από τα νεότερα σε ηλικία στελέχη της ΝΔ πανελλαδικά, εκλεγμένος πρώτος σε σταυρούς προτίμησης με το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Αρχής στην πόλη μας και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.
Ο Ανδρέας Λεωτσάκος δουλεύει… πυρετωδώς και είναι ολοφάνερο ότι προετοιμάζεται για την… επόμενη μέρα, που είναι πολύ πιθανόν ακόμη και να βρει τη ΝΔ στην κυβέρνηση, διεκδικώντας έτσι ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις τόσο σε τοπικό, αλλά και σε κεντρικό επίπεδο. Ενεργός ο Λεωτσάκος, ο οποίος διαβλέπει εξελίξεις…!!! Και μάλλον διαβλέπει τις εξελίξεις σε νεοδημοκράτικο επίπεδο εντός Αγίας Βαρβάρας…!!!