ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

 

 

psixoula kontogianni arxiki

 

 

Oι Έλληνες πολίτες συνειδητοποίησαν με μεγάλη απογοήτευση ότι η κυβέρνηση Τσίπρα χρειάστηκε μόλις επτά μήνες για να διαλύσει την Ελλάδα. Η ελπίδα που υποσχέθηκαν δεν ήρθε ποτέ μέσα από παλινωδίες, λάθη, παραλείψεις που οδήγησαν στη υπογραφή του επάρατου μνημονίου. Ευαγγελίζονταν ότι εκπροσωπούν το νέο, το άφθαρτο, το ασυμβίβαστο τμήμα του πολιτικού συστήματος ενώ στην πραγματικότητα εκφράζουν τις πιο γερασμένες, τις πιο αναξιόπιστες, αντιπαραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας.
Οι καιροί είναι δύσκολοι. Δε χωρούν ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και ψέματα. Απαιτούν συναινέσεις, συνεννοήσεις, μετριοπάθεια, έντιμες συνεργασίες. Απαιτούν απαντήσεις σε ένα και μόνο ερώτημα: Τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε για την Ελλάδα; Τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε για τους Έλληνες;

Έχουμε αποδείξει ως υπεύθυνη δύναμη ότι πάνω απ' όλα είναι η Ελλάδα, πάνω από όλα είναι ο τόπος μας, πάνω απ' όλα η Πατρίδα μας, είναι ο ελληνικός λαός. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με σύνεση και υπευθυνότητα, με πνεύμα εθνικής συνεννόησης, συνεργασίας διασφαλίζει την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας στηρίζοντας την εθνική προσπάθεια εξόδου από την κρίση που διανύουμε.
Για να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο που βιώνουμε όλοι μας χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση συνεργασίας με κύριο κορμό την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Το εθνικό μας συμφέρον προτάσσει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της ευθύνης και της συνεργασίας. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να επιδιώξουμε την πολιτική σταθερότητα της χώρας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια γιατί μόνο τότε θα ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη για να πετύχουμε αναδιάρθρωση και ελάφρυνση του χρέους και να προχωρήσουμε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν την χώρα μας στην παραγωγική ανασυγκρότηση και την οικονομική ανάκαμψη. Χρειαζόμαστε επενδύσεις, νέες επιχειρήσεις, νέες θέσεις εργασίας.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, λοιπόν, για να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Με ειλικρίνεια, με αποφασιστικότητα, με σοβαρότητα, με σεβασμό στις θυσίες του ελληνικού λαού που πρέπει να πιάσουν τόπο.
Επιλέγουμε τους καλύτερους, τις πιο δημιουργικές δυνάμεις του τόπου για να αντιμετωπίσουμε τα σύνθετα προβλήματα και να δώσουμε λύσεις.
Μπορούμε να γίνουμε η δύναμη που θα μετατρέψει τα σημερινά αδιέξοδα σε μεγάλες ευκαιρίες.
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ας δώσουμε αυτόν τον αγώνα για να πάει η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

 

 

ΒΑΡΒΑΡΑ ΨΥΧΟΥΛΑ-ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ Β΄ ΑΘΗΝΩΝ
MSc ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΣ