ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ

 

 

Μπορεί πριν λίγο χρονικό διάστημα ο κ. Μανώλης Ζερβάκης να αποχώρησε από την Προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Αγίας Βαρβάρας – όπου τα ηνία ανέλαβε ο Μηχανολόγος Μηχανικός κ. Γιώργος Καλαντζής – αλλά παραμένει αεικίνητος και ενεργός στις επάλξεις, και ειδικά δίπλα στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κρητικός την καταγωγή, κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, από τα νιάτα του και για δεκαετίες, ήταν δίπλα στον αείμνηστο πατέρα του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, «χτίζοντας» πρωτίστως στενές οικογενειακές σχέσεις.

Έτσι και χθες, το πρωί της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου 2024, κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Χαϊδάρι, ο Μανώλης Ζερβάκης, βρέθηκε δίπλα στον Πρωθυπουργό και σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του προς τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους, μην κρύβοντας για ακόμη μία φορά την συγκίνηση του, βλέποντας τη Νέα Δημοκρατία υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποτελεί πλέον την ηγέτιδα πολιτική δύναμη στα Δυτικά προάστια, έπειτα από ιδεολογικούς, φιλελεύθερους αγώνες και μάχες, πάρα πολλών ετών.

Στην κεντρική φώτο, την ώρα της ομιλίας του Πρωθυπουργού, εν μέσω ο Πρόεδρος της ΝΔ Χαϊδαρίου κ. Λουκάς Καραστατήρης και αριστερά ο κ. Μανώλης Ζερβάκης, με εκφραστικό βλέμμα ικανοποίησης, χαράς και συγκίνησης, παρακολουθώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.